NUDIO JE POKOJNOM DRAGOJEVIĆU 200.000 € DA DOĐE! A on nije smeo u Beograd zbog sinova: Oliver Mandić otkrio SVE DETALJE!
Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

to je godinama intrigiralo domaću javnost

NUDIO JE POKOJNOM DRAGOJEVIĆU 200.000 € DA DOĐE! A on nije smeo u Beograd zbog sinova: Oliver Mandić otkrio SVE DETALJE!

Stars -

Oliver Dragojević duže od tri decenije, uprkos brojnim fanovima koje je imao, nije posetio Srbiju. To je godinama intrigiralo domaću javnost, dok se nije pročulo da se pevač bojao za živote svojih sinova Dina, Damira i Davora. Jednom prilikom, Mandić je progovorio o tome pa istakao da je kolegi nudio ogroman novac, ali da nije uspeo da mu promeni mišljenje ni na taj način.

"Oliver je sjajan pevač. Šteta što ne može da dođe u Beograd. Nudio sam mu 200.000 evra da napravimo koncert pod nazivom 'Dva Olivera' s filharmonijom. Situacija je veoma specifična u njihovoj sredini. On kaže da bi kad bi se vratio u Split posle koncerta u Beogradu, morao da brine za živote svojih sinova", ispričao je Oliver Mandić u "Mojih 50", pa dodao: "Oni ne žive tako dobro. Kod nas svi dolaze da uzimaju pare, a niko nas ne zove tamo. Oliver i ja se dugo znamo. On je i počeo karijeru 1979. godine u Beogradu. Vidiš šta je doneo rat."

Svojevremeno, pevač se u Splitu sreo sa Tanjom Peternek Aleksić, a kada ga je upitala hoće li Beograd uvrstiti na listu gradova u kojima će napraviti koncert, odgovorio je:

"Neće, neće. To smo završili. Zapravo, tu temu smo završili… Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne, ja sam mislio da je ta tema završena", rekao je Oliver i dodao da ne postoji mogućnost da svoje mišljenje promeni.

Ovdašnju publiku svakako je voleo, i stalno bi sve pozivao na koncerte koji bi bili organizovani blizu.

"Gde god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje, sreću", rekao je Oliver, a na pitanje čega se seća iz Beograda rekao je:

"Bilo je dobrih ljudi tamo", kratko je rekao Oliver Dragojević.

Oliver Dragojević preminuo je 29. jula 2018. godine u Splitu.

foto: Printscreen YouTube

Kurir.rs/Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja