MANEKENKA, GLUMICA I PEVAČICA DOMINIRAJU NA PLAŽI: Danijela pokazala g*zu, Marija aristokratski ten, a tek da vidite STOJU! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

VRH

MANEKENKA, GLUMICA I PEVAČICA DOMINIRAJU NA PLAŽI: Danijela pokazala g*zu, Marija aristokratski ten, a tek da vidite STOJU! (FOTO)

Stars -

Dok većina naših poznatih ličnosti leto provodi na Crnogorskom primorju, postoje i oni koji na letovanju ne žele da sreću poznanike i paparace, pa se opredeljuju za dalje destinacije, a za tu opciju odlučile su se Marija Karan i Danijela Dimitrovska.

foto: Printscreen

Atraktivna manekenka otputovala je sa suprugom Ognjenom Amidžićem, sinom Matijom, sestrom, zetom i sestrićem u Tursku, u Fetije. Danijela dane provodi na prelepim plažama, gde se, po svemu sudeći, odlično provodi, pa svoje pratioce na Instagramu o tome redovno obaveštava.

foto: Instagram

Ipak, osim fotki na kojima je sa porodicom i snimaka na kojima se igra sa dečacima, manekenka ume i da obraduje svoje fanove nekim vrelijim objavama. Jedna od slika koja je zapalila Instagram jeste ona na kojoj Danijela pozira na plaži u kupaćem kostimu, a na vitkoj liniji i zategnutoj zadnjici mogu da joj pozavide i mnogo mlađe devojke.

foto: Printscreen

Supruga našeg voditelja dobila je veliki broj lajkova za ovu fotku, a odmah su usledili i komentari da je savršena.

S druge strane, Marija uživa na nepoznatoj destinaciji, a iako nije htela da otkrije gde letuje, podelila je sa pratiocima kako izgleda u kupaćem kostimu.

New ✂️by @marandahair

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on

Dok je pozirala pored bazena, Karanova je pokazala da i nakon porođaja žena može da izgleda odlično - da ima ravan i zategnut stomak i da održi liniju.

foto: Instagram

Ono što je većini njenih prijateljica i pratioca upalo u oči jeste i aristokratski ten, pa je dobila komplimente.

- Malo sam belja od tebe, a i fale mi tvoji bicepsi - napisala joj je Jelena bin Drai.

- Kakav aristokratski ten - nizali su se komentari.

Grudi za medalju I Stoja se skinula

Inače, kako ste ?

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

Stoja Novaković rešila je da napravi mali predah od nastupa i da uživa u letu, a o svemu što radi svoje fanove obaveštava na društvenim mrežama. Poput većine svojih koleginica, i ona uživa na moru, pa je rešila da svoje fanove počasti fotkom u kupaćem kostimu u kojem njene obline dolaze do izražaja. Odmah su usledili komentari da izgleda odlično, a neki pratioci su je molili da podeli sa njima još neku sliku u bikiniju.

Kurir.rs/J. S./ Foto: Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja