LJUBAV NE UMIRE! Neutešna misica POSLALA TAJNU PORUKU preminulom ocu svog deteta! Rana posle godinu dana BOLI JOŠ JAČE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

tuga do neba

LJUBAV NE UMIRE! Neutešna misica POSLALA TAJNU PORUKU preminulom ocu svog deteta! Rana posle godinu dana BOLI JOŠ JAČE! (FOTO)

Stars -

Sanji Papić sudbina je zadala težak udarac kada je izgubila ljubav svog života, poznatog beogradskog advokata Dragoslava Mišu Ognjanovića.

Bivša misica je nakon objave poruka bliskih ljudi, objavila i dirljivu fotografiju iz srećnog perioda, kada je uživala sa Mišom i malom Larom. Reči koje je podelila sa pratiocima nema koga nisu pogodile pravo u srce.

"Šaljem ti tajne poruke, dahom noćnih vetrova, a ne znam da li prolaze, pored rajskih vrtova... Sa druge strane jastuka", otkucala je Sanja.

Podsetimo, Papićeva se udala u Parizu u avgustu 2017. godine. Bila je u sedmom mesecu trudnoće kada je izgovorila sudbonosno "da", i nosila je haljinu u boji šampanjca tom prilikom. Porodila se 30. oktobra - datum koji je proglasila najsrećnijim u njenom životu. Naslednicu su ponosni roditelji nazvali Lara, međutim, nisu uspeli zajedno da proslave ni njen prvi rođendan, Mišina iznenadna smrti zadala je najteži udarac nekadašnjoj misici.

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track