ČABARKAPA POKOSIO PEŠAKA KOLIMA ŽENE KLAUDIJE? Digao ga na haubu pa bacio na put! ŠOK DETALJI IZ BOLEČA!
Foto: Dragana Udovičić

policija je brzo reagovala

ČABARKAPA POKOSIO PEŠAKA KOLIMA ŽENE KLAUDIJE? Digao ga na haubu pa bacio na put! ŠOK DETALJI IZ BOLEČA!

Stars -

Aleksandar Čabarkapa, kako se navodi, ponovo je imao udes. Ovoga puta, on je u naselju Boleč pokosio pešaka koji je pretrčavao ulicu. Srećom, mladić je prošao bez težih povreda.

Čabarkapa je bio u automobilu supruge Klaudije.

"Upravljao je automobilom kada je na raskrsnici ulica Smederevski put i Maršala Tita u Boleču iznenada naleteo na pešaka koji je pretrčavao put van obeleženog pešačkog prelaza. Čabarkapa je mladića od siline udarca najpre bacio na haubu i vetrobransko staklo, a potom ga odbacio na kolovoz", rekao je izvoir pa dodao da je pravo čudo kako je mladić prošao bez težih povreda.

Bivši partenr Aleksandre Subotić je, kako se navodi, odmah izleteo iz vozila u nameri da pomogne povređenom mladiću, a ubrzo je na lice mesta došla i policija, koja je obavila uviđaj.

"Policajci su ispitali sve očevice koji su se zatekli na licu mesta u trenutku udesa. Utvrđeno je da je Čabarkapi Bilo upaljeno zeleno na semaforu i da se on kretao propisno. Takođe, odmah je podvrgnut alko-testu, ali je konstatovano da nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku udesa", kaže sagovornik.

Osim šoka, Čabarkapa u udesu je zadobio i štetu na automobilu u visini od oko 1.000 evra.

"Ukoliko se utvrdi da je pešak kriv, Čabarkapa će moći da od policije traži zapisnik sa uviđaja i da tuži mladića za naknadu štete", objašnjava sagovornik.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.Telegraf/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja