TEŠKO JOJ JE

LUISOVU SILVANU TUGA NE NAPUŠTA! U crnom i skrivajući pogled naočarima progovorila o 8 godina bez pevača: Bio je GROMADA OD ČOVEKA! (KURIR TV)

Stars -

Nevenčanu suprugu pokojnog Ljubiše Stojanovića Luisa i osam godina nakon pevačeve pogibije tuga ne napušta. Iako joj je, kako je priznala, lakše nego prvih godina, kod kuće ga svakodnevno spominju i puštaju njegove pesme, pa umeju i da zapolaču za njim.

Silvana je u crnom od glave do pete odala poštu Luisu, pa istakla da voli da kaže da je on bio gromada od čoveka, u svakom smislu te reči.

foto: Printscreen Kurir TV

"Znate šta, osam godina je mnogo dug period i svašta se nešto izdešavalo u tom periodu. Kakav je bio Luis... ? Bio je onakav kakvog ćemo mi da ga pamtimo", počela je ona.

foto: Printscreen Kurir TV

"Kao oca, kao prijatelja, domaćina, veliki čovek, stvarno. Ja volim da kažem gromada od čoveka, u svakom smislu te reči. Veliki muzičar, umetnik, iterpretator... životni partner, podrška moja. U svakom slučaju. Ne znam. Prvih par godina je bilo baš teško", rekla nam je ona.

1 / 8 Foto: Printscreen

"On je stalno sa nama. Mi tu ne možemo nešto mnogo da mrdnemo od njega. U kući se ili priča ili spominje ili se pušta neka njegova pesma", priznala je Silvana, pa istakla da je posle 5, 6 godina, uspela da stane na noge.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Kurir TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja