Najnovije vesti

LEŽALA NA PLAŽI, A ONDA JOJ JE PRIŠAO ITALIJAN! Milica Pavlović dobila PONUDU koja se ne odbija, a od HONORARA boli glava! A EVO šta treba da radi!
Foto: Printskrin/Instagram

filmska priča

LEŽALA NA PLAŽI, A ONDA JOJ JE PRIŠAO ITALIJAN! Milica Pavlović dobila PONUDU koja se ne odbija, a od HONORARA boli glava! A EVO šta treba da radi!

Stars

Milica Pavlović dobila je ponudu za inostrani rijaliti i to tako što joj je italijanski producent prišao na plaži u Crnoj Gori. 

 

"Italijanski producent je zapazio Milicu na jednoj plaži u Miločeru. Primetio je da je atraktivna i puna energije. Raspitao se ko je i saznao je. Pošto su u narednu, 17. sezonu "Ostrva poznatih" želeli da pozovu javne ličnosti iz cele Evrope, sinula mu je ideja da joj predloži učešće u rijalitiju", kaže dobro obavešten izvor.

 

 

"Našli su se u jednom restoranu u Budvi. Objasnio joj je da je reč o rijalitiju koji dosta liči na "Survajver", jer u njemu zvezde žive u prirodi na udaljenom ostrvu. Dobijaju osnovni paket za preživljavanje, a zatim sami moraju da naprave sklonište i snađu se za hranu. Rekao joj je da će se nova sezona snimati u blizini Hondurasa. Ponudio joj je pozamašan honorar", prepričao je sagovornik.

 

Pevačica nije odmah prihvatila ponudu, razmenili su kontakte, a producentu je odgovrila da će svoju odluku naknadno javiti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

 

Kurir.rs, Informer / Foto: Pritnscreen Instagram

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...