BACILI SU NA MENE ČINI PA MI NIJEDAN BRAK NIJE USPEO: Zlata Petrović se hvata za slamku, pa donela JEZIVU ODLUKU!
Foto: Damir Dervišagić

ukleta

BACILI SU NA MENE ČINI PA MI NIJEDAN BRAK NIJE USPEO: Zlata Petrović se hvata za slamku, pa donela JEZIVU ODLUKU!

Stars -

Zlata Petrović postala je "alergična" na zvanične brakove. Pevačica se požalila prijateljima da ju je neko davno prokleo jer nema sreće sa muževima i zbog toga je odlučila da se više nikada zvanično ne udaje.

Budući da iza sebe ima tri popala braka, ona je rešena da ne potpisuje papir u opštini jer joj to donosi nesreću.

foto: Dragan Kadić, screenshot

- Zlatu su roditelji sa 16 godina na silu udali za muzičara Duleta Todorovića, sa kojim je bila u braku puna tri meseca. Čak je bila prinuđena da tako mlada abortira njegovo dete, zbog čega žali i dan-danas. Posle toga je mislila da se više nikada neće udati, ali pojavio se Hasan Dudić, koji je u mladosti bio lep i popularan, a sa njim je dobila sina. Međutim, ni s njim nije uspelo, pa je kasnije bračni život probala i sa Zoranom Pejićem Pejom, kome je takođe rodila sina. Ipak, i to je puklo, pa je na kraju ostala sama. Sa bivšim muževima je u sjajnim odnosima, čak se druže i posećuju - kaže naš izvor i otkriva da je pevačica umislila da je na nju bačeno prokletsvo na ljubavni život.

foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

- Ona stalno priča da nema sreće, da ju je neko prokleo i da joj zato ne uspevaju veze ili brakovi. Iako na početku sve izgleda kao bajka, nešto se kasnije desi i raspadne se. Ona se nekako pomirila s tim da više neće obući venčanicu koju toliko želi da ima na sebi, pa čak i u tim njenim godinama. Na tu temu uvek priča sa nekom setom, a često joj i oči zasuze. Ali, brzo se trgne, shvati da ima dva sina i da su joj oni ipak na prvom mestu. Prestala je da pridaje veliki značaj emotivnom statusu, ali u sebi se duboko nada da će jednog dana naići pravi muškarac, s kojim će ostariti - kaže naš izvor, dok do Zlatinog komentara nismo uspeli da dođemo.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs, M. Dejanović / Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja