LEPU BEOGRAĐANKU 30 GODINA STARIJI GLUMAC UPECAO NA ŠPAGETE! Zbog nje se za Franom Lasićem sad svi okreću! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

skrasio se

LEPU BEOGRAĐANKU 30 GODINA STARIJI GLUMAC UPECAO NA ŠPAGETE! Zbog nje se za Franom Lasićem sad svi okreću! (FOTO)

Stars -

Hrvatski glumac Frano Lasić imao je i te kako uzbudljiv ljubavni život dok se nije skrasio kraj lepe Beograđanske Milene. Markantni gospodin ukupno je četiri puta ulazio u brak, od čega je jedan trajao svega tri nedelje.

"Frano ima običaj da me iznenadi romantičnom večerom ili doručkom. Super kuva, i šta god da spremi sve je ukusno jer je godinama skupljao kulinarske fore i fazone, pogotovo o upotrebi začina. I on je veliki esteta, pa lepo dekoriše sto, zapali sveće, pusti muziku. Sviđaju mi se njegove špagete jer u njih stavlja med, a luk nekako specijalno proprži da se uopšte ne oseća", rekla je ona svojevremeno u jednom intervjuu.

Podsetimo, posle prvog propalog braka sa Majom Nikšić sa kojom ima sina Janka, glumac Frano Lasić se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo tri nedelje. Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao da li da stane pred matičara, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece.

Međutim,pošto je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama.

Milena je prelepa Beograđanka, koje ne voli preterano da se eksponira u medijima, a Frano Lasić je jednom prilikom rekao da je najvažnije puno ljubavi, razumevanja i poštovanje između partnera. Mnogi tvrde da su njih dvoje toliko zgodni i skladni da se svi okreću za njima.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Blic/Foto: Dragana Usovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja