Najnovije vesti

NEKE PEVAČICE IMAJU SAMO OSNOVNU ŠKOLU, A NEKE I 2 FAKULTETA: Evo koliko su naše POZNATE LIČNOSTI uložile u svoje obrazovanje! Iznenadićete se! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

uspešne

NEKE PEVAČICE IMAJU SAMO OSNOVNU ŠKOLU, A NEKE I 2 FAKULTETA: Evo koliko su naše POZNATE LIČNOSTI uložile u svoje obrazovanje! Iznenadićete se! (FOTO)

Stars

Poznate ličnosti svakodevno dele svoja mišljenja i stavove na različite teme, a neke od njih imaju završenu samo osnovnu školu. Ipak, neke su završile i po dva fakulteta. 

Vesna Zmijanac nema završenu srednju školu, ali ima diplomu sa kursa daktilografije.

Njena koleginica Aleksandra Prijović završila je samo tri razreda srednje škole, a jednom prilikom je obećala da će kad-tad diplomirati.

foto: Printscreen/Instagram

Osnovnu školu imaju i Dara Bubamara, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović i Severina Kojić.

foto: Printscreen/Instagram

Edita Aradinović ima samo osam razreda osnovne škole. Naime, ispisala iz Srednje tehničke škole za dizajn kože, koji je vremenom prestao da je zanima.

foto: Ana Paunković

Ima i onih pevača koji imaju diplomu srednje škole. Indira Radić je medicinska sestra, Džej Ramadanovski autolakirer, Halid Muslimović je metalo-strugar, Buba Miranović je babica.

Vera Matović završila je učiteljsku, a srednju trgovačku Jelena Karleuša, Dragana Mirković i Mira Škorić, dok je Seka Aleksić frizerka po zanimanju.

foto: Zorana Jevtić

Jelena Rozga srednju baletsku i gimnaziju u Zagrebu, a Nada Topčagić završila je srednju kožarsku.

foto: Marina Lopičić

A da ima i fakultetski obrazovanih dokazuju Neda Ukraden koja ima dve diplome, završila je Pravni i Filološki fakultet,  Dragoljub Đuričić i Žika Milenković završili su Akademiju likovnih umetnosti, Suzana Mančić ima diplomu Pravnog fakulteta, kao i Nada Obrić.

foto: Pritnscreen/Prva TV

Kurir.rs, Alo / Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...