podrška dijabetičarima

MARINKO ROKVIĆ KAO ŠVARCENEGER: Uradio sklekove kao od šale, a sin Nikola napravio VRHUNSKU šalu na njegov račun! (VIDEO)

Stars -

Marinko Rokvić pokazao je da je u top formi. Pevač je na plaži kao od šale uradio 20 sklekova i fascinirao čak i svoju mlađu publiku, koja mu je odala priznanje.

foto: Printksin

Njegov sin Nikola Rokvić postavio je pomenuti video na Instagram, jer je reč o podršci ljudima sa dijabetesom, a Marinko se priključio toj ideji. Tom akcijom, treba da se prikupi milion sklekova za podršku ljudima sa dijabetesom. Mladi pevač, takođe je apelovao na ovaj problem u Srbiji.

foto: Printskrin/Instagram

- Sportom protiv godina i bolesti - napisao je Nikola, a onda se dobro našalio na račun Rokvića seniora.

- Ovo mu je četvrti snimak - najpre ga je pohvalio, a onda bacio akcenta na broj sklekova koji je uradio.

- Računajte 80 - zabavljao je fanove mlađani Rokvić. On je prethodno napisao da je Marinko kao Arnold Švarceneger i nasmejao svoje pratioce.

foto: Printskrin/Instagram

- Marinko Rokvić u stilu Arnolda Švarcenegera priključio se divnoj akciji Dijabetes revolucija - objasnio je duhovito Nikola ispod video snimka.

Mora se priznati da stariji Rokvić za svojih 65. godina izgleda fit, ima i mišiće, ali je od fanova ipak dobio najviše pohvala i čestitki za sklekove koje ne mogu možda da urade ni vršnjaci njegovih sinova.

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja