KARLEUŠA ISPLJUVALA EDITU, SVE ZBOG VRANJEŠA I TOŠIĆA: Jelena poručila koleginici da je ŠLJAM zbog pesme koju je snimila, a evo šta stoji iza svega!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

licemerna

KARLEUŠA ISPLJUVALA EDITU, SVE ZBOG VRANJEŠA I TOŠIĆA: Jelena poručila koleginici da je ŠLJAM zbog pesme koju je snimila, a evo šta stoji iza svega!

Stars -

Jelena Karleuša ispljuvala je koleginicu Editu Aradinović, iako je nije imenovala. Ona je osula drvlje i kamenje po njenoj novoj pesmi "Životinje" zbog navodnog promovisanja droge, iako je i sama pevala pesmu "Marihuana" Aleksandra Milića Milija.

foto: Printscreen YT
foto: Printscreen YT

- Negde sam u prolazu čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu. Iskreno da vam kažem, popizdela sam. Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih i poluanonimnih pevača, hip-hop izvođača uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalizma - poručila je JK u dugometražnoj poruci, a onda nastavila s niskim udarcima:

- Inače važim za liberalnu ženu, osobu širokih shvatanja, ali na serviranje narkotika mladima kao nečeg kul i popularnog reagujem i reagovaću uvek ispravno - burno. Kao gradsko dete i žena koju prati najviše ljudi poručujem da se kul face i pravi igrači ne drogiraju i narkotike preziru... Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga i svesti. Drogira se bagra. Na našoj muzičkoj sceni je gomila šljama i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno, jer je reč o trećerazrednim seljacima i dođošima koji će trajati kratko i završiće kao raspali narkomani - oštra je bila Karleuša, a onda shvatila i sama da treba da se opravda, iako je iz Beograda, što njoj mnogo znači očigledno.

foto: Printscreen

- Jedino što prihvatam i što se legalizuje širom sveta jeste marihuana u medicinske svrhe, kao olakšavanje muka kancerskim pacijentima u terminalnim fazama, taj apel sam čak uputila i u pesmi s Miligramom - smatra ona, iako se u pesmi nigde ne promoviše uticaj marihuane u zdravstvene svrhe, a reči pesme imaju stih "Misliš mala nije je*ana...", "Mala gori ko marihuana...".

Karleuš je ranije bila ljubomorna na mlađu koleginicu, s obzirom na to da da joj se udvarao Ognjen Vranješ, a pre nekoliko godina i njen suprug joj je slao poruke i govorio da je najbolja riba na estradi.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/ N. M./ Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja