Najnovije vesti

MARINA USRED VOŽNJE DOBILA NAPAD PANIKE! Pevačica pretrnula, išla je u nepoznatom pravcu PUNA 3 SATA!
Foto: Damir Dervišagić

strašno

MARINA USRED VOŽNJE DOBILA NAPAD PANIKE! Pevačica pretrnula, išla je u nepoznatom pravcu PUNA 3 SATA!

Stars

Marina Visković trenutno boravi u Americi, a sa željom da poseti jedan šoping centar, neplanirano se izgubila na autoputu Las Vegasa. Kako se navodi, zbog velikog broja saobraćajnih traka, pevačica je skoro tri sata vozila u nepoznatom pravcu.

"Pošto ovde ima svoje vozilo, došla je na ideju da se provoza do jednog obližnjeg šoping centra. Ali kada je izašla na autoput koji ima preko šest traka u jednom smeru, mislila je da ide dobrim putem. Ali kada je posle određenog vremena shvatila da je zaboravila da izađe na pravi izlaz i da ne može tako lako da se vrati, potpuno je poludela. Mislila je da će moći da se prestroji na nekom narednom izlazu, ali to joj nije pošlo za rukom, te je narednih 150 kilometara vozila u pravcu Kalifornije", otkrio je izvor blizak pevačici.

"Prvo je počela da paniči i da zove prijatelje, ali kada je shvatila da više od tri sata vozi do šoping centra, po savetu prijatelja došla je na ideju da stane u zaustavnu traku i pre svega da se smiri. Kako se iznervirala, sačekala je da se smiri. Ubrzo su joj neki ljudi pomogli da se snađe, pa je tako višečasovna drama okončana, a ona je srećom stigla na dobru lokaciju", objasnio je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/Foto: Damir Dervišagić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...