BAKA PRASE POTKAČIO ĐOGANIJEVU: Luna, nikad nećeš biti kao Kija! Mislio sam da imaš veće sise
Foto: Ana Paunković

Nije je štedeo

BAKA PRASE POTKAČIO ĐOGANIJEVU: Luna, nikad nećeš biti kao Kija! Mislio sam da imaš veće sise

Stars -

Pesma nije ništa vau, kako kaže jedan moj drugar - nit smrdi, nit miriše

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je komentarisao aktuelne pesme, a posebno se fokusirao na prvi singl Lune Đogani.

Najpoznatiji jutjuber u regionu potkačio je dojučerašnju modnu blogerku svojim "komplimentima". Na snimku koji je okačio na svom Jutjub kanalu, Baka je podrobno ispratio svaki kadar u spotu, a onda je podelio prve utiske.

foto: Printskrin / You Tube

"Meni se činilo da ima veće sise uživo kad sam je video, izgleda da je to bio pušap. Nikad neće biti kao Kija", rekao je na početku Baka, pa kad je čuo slične stihove kao u svojoj pesmi, šaljivo je poručio: "Au, ladno mi je ukrala tekst, ne mogu da verujem. 'Deveti krug pakla', to je moje, ženo, uozbilji se!

Ilić se osvrnuo i na scene u kojima su u prvom planu Lunina zadnjica i seksi pokreti, pa je dao svoj sud.

"Da je imala više ovakvih kadrova u pesmi, rekao bih da je pesma fantastična. Definitivno bih slagao da je pesma bolja. Pesma nije ništa vau, kako kaže jedan moj drugar - nit smrdi, nit miriše. Poenta je nedostatak emocije, u smislu vidi se da pokušava da ispolji tu emociju kroz muziku, ali se vidi da je forsirano", kazao je on između ostalog.

foto: Printskrin / You Tube

U komentarima je još jednom potkačio Đoganijevu napisavši: "Slobodno me vređajte jer ja ne brišem komentare kao Luna ha-ha-ha", aludirajući na to da društvene mreže bruje o tome da se negativni komentari ispod Luninog spota brišu. Taj njegov komentar sakupio je 10.000 lajkova.

foto: Printskrin / You Tube

Obećanje ludom radovanje Baka Luni obećao da je neće izneveriti!

Po njenom izlasku iz "Zadruge 2", Baka Prase sreo se sa Lunom Đogani, sa kojom se i slikao, a na svom Instagram storiju uz fotografiju je stavio natpis: "Voli me jako jer je ja neću izneveriti". Ko zna, možda on ovo komentarisanje njenih grudi i kritikovanje njene pesme ne smatra izdajom, ali fanovi Đoganijeve su jako razočarani.

foto: printskrin instagram

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Ana Paunković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track