VODITELJKI JE DAO PRSTEN, A OKRUŽEN DRUGIM ŽENAMA: Verenica Ljube Perućice pristaje na ono što NIKADA ne bi nijedna druga!
Foto: Dragana Udovičić

OTVORENIH SHVATANJA

VODITELJKI JE DAO PRSTEN, A OKRUŽEN DRUGIM ŽENAMA: Verenica Ljube Perućice pristaje na ono što NIKADA ne bi nijedna druga!

Stars -

Ljuba Perućica je na snimanjima često okružen lepim devojkama, a iako bi mnogi pomislili da će njegova verenica biti ljubomorna, istina je da mu je ona to i predložila.

"Ona me potpuno razume i zna da je to posao i zna da u svakom mom spotu treba da izgledam lepo, ali da imam lepe devojke iza sebe, čak mi i ona pomaže u svemu tome", kaže Ljuba.

foto: Printscreen/Instagram

Dobro je poznato da Ljuba uživa u ljubavi sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, koju je pre nekoliko meseci verio. Pevač priznaje da je nabacio koji kilogram viška jer se njegova izabranica dobro snalazi u kuhinji.

"Ja sam ranije, dok sam živeo sam, imao običaj da kuvam i spremam nešto, pogotovo kad mi dođe društvo i ugostim ljude. Vremenom, kako smo počeli da živimo zajedno, ona me je razmazila totalno, to moram da priznam i ona je odlična kuvarica, stvarno sprema fantastično i ukusno, pa sam zato nabacio i koje kilo", rekao je Ljuba kroz smeh.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja