Najnovije vesti

svi zadovoljni

BAHANALISANJE NA GRANDOVOJ JAHTI! Karleuša uči Popovićevu ženu da se FOTKA, a MUŽEVI U GAĆAMA KOLO VODE! Jedan sasvim običan dan za BOGATAŠE! (VIDEO)

Stars

Jelena Karleuša provodi vreme sa ćerkama na jahti Saše Popovića, ali fotografije sa Duškom Tošićem ne objavljuje. Kako se supružnici uopšte i ne prate na Instagramu, deluje kao da bračni par vodi totalno zaseban život, ali ovoga puta na istoj lokaciji, u Opatiji. 

 

 

 

foto: Printskrin/Instagram

 

Ako ste mislili da se jači pol dve plavuše, Suzane Popović i samoprozvane dive, dosađuje za to vreme, prevarili ste se. Oni su ispozirali u kupaćim gaćama, crvenim i plavim, a po osmsima bi se moglo reći da uživaju jedan sa drugim u društvu. 

 

foto: Printskrin/Instagram

Pevačica se u toku dana pohvalila svojim mentorstvom nad Suzanom Jovanović, koja je po nalogu starije i iskusnije, brzo iskusila blagodeti Instagrama, kada je zapalila mreže samo jednom fotkom u bikiniju.

 

foto: Printscreen/Instagram

A onda je pokazala kako se fotka sa "dugogodišnjim" stažom za društvene mreže. 

 

foto: Printskrin/Instagram
1 / 4 Foto: Printskrin/Instagram

 

Fudbaler je ponosno uskočio i u vodu, što je sve zabeleženo u Instagram priči, a da "za sve pare" uživa bračni par "Karleuša-Tošić" iz svega priloženog se može lako zaključiti. 

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...