oduvala

BRENA VRANJANCE BACILA U TRANS: Pevačica posle 30 godina posetila JUŽNU PRUGU, salve EMOCIJA, SUZE i poznati HITOVI koji se pevaju NA SAV GLAS! (KURIR TV)

Stars -

Lepa Brena se posle 30 godina latila mikrofona u Vranju, a tamošnja publika nije mogla da sakrije emocije što je balkanska zvezda odvojila vremena da obiđe i južnu prugu.

Pred više hiljada Vranjanaca na manifestaciji "Dani Vranja" nastupala je puna žara, a publika svih generacija pevala je poznate hitove uglas.

foto: Tatjana Stamenković

Brena je pre nastupa održala konferenciju za novinare.

"Vidim da ste došli u velikom broju i jako sam srećna i zadovoljna što sam posle toliko godina ponovo u Vranju. Ono što mi je velika čast I zadovoljstvo, a to je da su 'Dani Vranja' postali jedan tradicionalni događaj koji se slavi svake godine. i sami znate da ako je nešto teško onda je teško postati tradicija, a tradicija postajete kada ste svake godine jako dobri I kvalitetni, kada svake godine svojoj publici svojim sugrađanima donesete nešto novo, a to novo se zove radost pesma i druženje sa pesmom. Iskreno se nadam, da će publika uživati. Mi smo spremili jedan program koji se zove Best of Lepa Brena, specijalno evo za Vranje nadam se da ćemo se podsetiti svih onih hitova I pesama još od daleke 1982. godine i nadam se da će ovaj naš koncert I druženje ostati upamćeni po dobrom raspoloženju i po jako dobroj zabavi", rekla je Lepa Brena.

1 / 3 Foto: Tatjana Stamenković

Ona je istakla da je najlepša nagrada za svakog pevača kada mlade generacije pevaju hitove koji su nastajali i pre njihovog rođenja.

"To znači da ćemo mi iza sebe zaista ostaviti jednu dobru I pozitivnu stvar velike dobre koncerte lepa druženja I da ćemo ostati upamćeni po nečemu što je veoma važno I bitno, a to je da smo bili veoma vredni da smo širili pozitivnu energiju, toleranciju među ljudima bez obzira na pol, na veru ispovest I seksualnu opredeljenost. Veoma sam srećna što sam postala u stvari pevač naroda, ili narodni pevač neko koga ljudi vole cene i poštuju", rekla je Brena u Vranju.

Kurir.rs, T.S/Foto: Tatjana Stamenković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja