Najnovije vesti

VEŽBANJE BOČNOG UPLIVA U REKTUM BALKANSKE ZVEZDE! Lukas posle Brene baš  IZVREĐAO i bivšu, a onda udario i na NJEGA! TEK ĆE DA LETI PERJE (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

NE ZAUSTAVLJA SE!

VEŽBANJE BOČNOG UPLIVA U REKTUM BALKANSKE ZVEZDE! Lukas posle Brene baš IZVREĐAO i bivšu, a onda udario i na NJEGA! TEK ĆE DA LETI PERJE (FOTO)

Stars

Aca Lukas proteklih dana žestoko se obračunava sa pevačicom Lepom Brenom koja je pre njega nastupila na "Music Week" festivalu, i imala ogroman performans, ali je pevala na plej bek što je folkera iziritiralo.

foto: Printscreen, Damir Dervišagić


A obzirom na to da su Brena i Lukas imali već konflikte u prošlosti, folker je sada odlučio da iskali bes na koleginici koja mu nije odgovarala na prozivke. Osim konflikta iz prošlosti, Lukas krivi Brenu i što mu se, navodno, umešala u brak sa bivšom suprugom Sonjom, s kojom se sada pevačica intenzivno druži.

 

"Jaki ljudi ne napadaju nikada, nemaju potrebu, znaju da su jaki. Slabi će uvek napadati, njima treba glupo opravdanje za vlastitu nemoć", objavila je Sonja nečiji citat, koji je Lukas prokomentarisao.

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

"Eh, jos kad bi nekada bar tri reči ona sastavila! Znači novo zanimanje u slobodno vreme - Sakupljač “mudrolija” po društvenim mrežama. I vežbanje bočnog upliva u rektum balkanske zvezde! Stop! Zatvoreno! Ne primamo one koji nam nisu potrebni, ni tu ni na kapiju, a ni u familiju. Ova zadnja odbijenica se zove Viktor stop! To je laf i već sada ozbiljan šmeker. Zbači, zbogom niste nam potrebni, pokušajte na nekom drugom mestu, nekoj drugoj kapiji. Kakva je ovo trostruka odbijenica. Ali Vića čitao lektiru, locira, identifikovao, "prošetao" trojanskog konja, par krugova čisto da ispoštuje formu, i na ovom poslednjem ulazu stavio znak stop!", napisao je Lukas koji se u prvom delu nedvosmisleno obraća Sonji, dok u drugom delu deluje kao da je poruka upućena Breninom sinu Viktoru Živojinoviću.

foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, sa Viktorom se družila Sonjina ćerka Sofija sa kojom su čak i spajali Breninog mlađeg sina, ali izgleda da od njihove veze na kraju nije bilo ništa.

 

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Damir Derivšagić

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...