Sramno

ZA PANIĆEM RASPISANA POTERNICA! POLICIJA IŠLA PO NJEGA U SVILAJNAC! Toma nasmejan izašao iz Suda, pa otkrio kako je Nadežda zadobila povrede i čija je KRV bila po stanu! (KURIR TV)

Stars -

Toma Panić, kojeg je policija privela iz Svilajnca jutros u Prekršajni sud u Ustaničkoj ulici, posle saslušanja koje je trajalo oko sat vremena, otkrio je da je za njim bila raspisana poternica zbog udesa. Poternica je ukinuta i sad može da izađe iz zemlje.

foto: Zorana Jevtić

Imao sam neku poternicu kako nisam mogao da izađem iz zemlje morao sam da se javim i zbog nekog udesa i pre Zadruge. Ovo nema veze sa Nadeždom, fala bogu", rekao je Panić pa potom potvrdio svoju priču da ga je Nadežda udarila flašom u glavu.

foto: Printscreen/Youtube

"Desilo se šta se desilo. Mali splet nesporazuma između mene i Nadežde. Jeste bio udarac u glavu, jesam je gurnuo, ona jeste pala preko stola i tu se sve završilo. Nažalost, bila je moja krv na vratima. Nadežda je nežno biće i tu sam pogrešio što sam je odgurnuo, ali kada te neko udari flašom u glavu, bilo čime, ne možeš da se kontrolišeš", objasnio je svoju priču Panić ne želeći da priča o svojim povredama.

foto: Zorana Jevtić

"Pokušavala je da me dobije preko majke, želi da se čuje sa mnom. Zamislite da još dobijem još 60 dana zatvora", objasnio je Panić, koji je dodao da će otići na odmor u Crnu Goru jer je preživeo veliki stres.

Toma je na kraju rekao da se već izvinio Nadeždinoj majci, a i da će se izviniti Nadeždi.

Kurir.rs/I.E/Foto Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja