FANOVI OTKRILI KAKO JE KARLEUŠA HVALILA SUPARNICE: Ceca izgleda kao devojčica, a Seka je baš smršala!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

USPOMENE

FANOVI OTKRILI KAKO JE KARLEUŠA HVALILA SUPARNICE: Ceca izgleda kao devojčica, a Seka je baš smršala!

Stars -

Fanovi Jelene Karleuše javno izražavaju svoju patnju zbog toga što se ona promenila, kako kažu, u negativnom smislu, i često evociraju uspomene na period kada je bila vesela i pozitivna. Internetom kruži snimak na kome pevačica hvali svoju ljutu rivalku Cecu Ražnatović i Seku Aleksić i oni se nadaju da će mala od skandala ponovo biti ona stara.

foto: Damir Dervišagić

Dok se u poslednje vreme obračunava sa svojim kolegama putem Instagrama i Tvitera i izražava svoje nezadovoljstvo, Karleuša je nekada bila znatno druželjubivija i prijatnija. Iako s Ražnatovićevom godinama nije u dobrim odnosima, Jelena je ranije znala da je pohvali. Tviterom kruži snimak iz 2013. godine, kada je JK gostovala u emisiji Ivane Baltić, koja joj je na ekranu pokazala nekoliko fotografija nje i njenih koleginica, identično obučenih kao ona.

foto: Vladimir Šporčić, Marina Lopičić

Prva na tapetu je bila Seka Aleksić, koja je obukla sličan kostim na pruge kao Jelena.

foto: Printscreen

- Nisam je ni prepoznala. Moram samo da kažem da je jako smršala i da dobro izgleda na ovim fotografijama. Ali nema veze o kopiranju. Te štrafte su sada in. Ja nisam stvorila taj trend, tako da mene Seka Aleksić uopšte ne kopira - rekla je ona sa osmehom.

foto: Ana Paunković

Karleuša se nije libila da pohvali i Cecu, koja je samo nekoliko meseci nakon nje obukla identičnu plišanu trenerku plave boje.

foto: Printscreen

- Jao sad, glupo je reći da zbog trenerke neko nekog kopira. Ako dobro vidim, ovo je Ceca? I Seku i Cecu nisam prepoznala. Ceca ovde izgleda kao devojčica. Super izgledaju - rekla je ona tada i iznenadila i voditeljku svojim komentarom.

foto: Printscreen/Instagram

Korisnici Tvitera dele na društvenim mrežama ovaj snimak vedre pevačice uz poruke da pate za svojom divom.

foto: Printscreen Twiter

- Samo pogledajte ovo i recite da vas ne uhvati tuga za ovom ženom - napisao je korisnik koji je podelio ovaj snimak, a nizali su se komentari:

foto: printscreen twiter

- A meni je jako žao. Jednostavno, pojela ju je ta negativnost i lična i zbog svega što se izdešavalo oko nje jednostavno... Imala je lepe stvari da kaže i za Cecu i Seku. Je*iga, tužna priča. RIP JK.

foto: printscreen twiter

- Koliko su ovu ženu uništili Tviter i Instagram, ja ne mogu da dođem sebi. Tačno se sećam ovog perioda. Pa bila mi je jedna od omiljenih. Ovde je bila prelepa. Tačno tuga. Sad ju je pojela mržnja i zloba. Znala je i da pohvali i da se nasmeje, ali sad kao da nije ista osoba.

Kurir.rs/J. Stuparušić/ Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja