Najnovije vesti

JEZIVO PREDSKAZANJE NA FEJSBUKU! Pogledajte kakvu je fotografiju okačio POGINULI HARMONIKAŠ! (FOTO)
Foto: Printscreen

UŽAS!

JEZIVO PREDSKAZANJE NA FEJSBUKU! Pogledajte kakvu je fotografiju okačio POGINULI HARMONIKAŠ! (FOTO)

Stars

Alen Omerbašić poginuo je u saobraćajnoj nesreći kod Kaknja pošto se vraćao sa svirke u Zavidovićima. 

Naime, harmonikaš iz Sarajeva koji je svirao u bendu "Dernek" život je izgubio kada se pijani vozač "škode", koji je vozio suprotnom trakom, zakucao u BMV. 

Samo godinu dana ranije, tačnije 23. jula 2018, Alen je na Fejsbuku okačio fotografiju svog "ljubimca", sa jezivim natpisom. 

"Žao mi je", pisalo je na registraciji četvorotoškaša koju je preminuli muzičar okačio na društvenoj mreži.

foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, kako je preneo Avaz stravična saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 3.30 časova na autoputu A1 kod Kaknja, u mestu Tičići, kada su na licu mesta poginuli vozač BMV iz Sarajeva i vozač “škode” iz Kaknja. Uviđajne ekipe koje su izašle na mesto nesreće ne pamte prizor poput jutrošnjeg.

"Došlo je do direktnog sudara s vozilom BMW koje se kretalo u svom smeru. Obe osobe su poginule. Uzeti su uzorci krvi te će biti obavljeno veštačenje da se utvrdi da li je bilo prisustvo alkohola", kazala je Pr Zeničko-Dobojskog Tužilaštva za Klix.ba. Jedan od smrtno stradalih je 27-godišnji Alen Omerbašić.

"Škoda je ušla na autoput i vozila u suprotnom pravcu što je van pameti, i drug nam je stradao iz benda", kazao je prijatelj mladića koji je stradao u BMW-u.

"Mi ne konzumiramo alkohol, a vozač "škode" je bio u alkohosanom stanju i ubio nam je druga", rekao je sagovornik, član benda u kojem je svirao i momak koji je poginuo.

foto: Printscreen YT

Kurir.rs, MV / Foto: Prictscreen 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...