JELENA KARLEUŠA POSLALA LUKASU PORUKU! Vidi, Aco, jasno je ko stoji iza tvojih napada! JE*AĆU IH JA KAO I DO SAD! Pa za kraj sevnula KAO GROM! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, screenshot

ŽESTOKO

JELENA KARLEUŠA POSLALA LUKASU PORUKU! Vidi, Aco, jasno je ko stoji iza tvojih napada! JE*AĆU IH JA KAO I DO SAD! Pa za kraj sevnula KAO GROM! (FOTO)

Stars -

Donedavno dobri prijatelji Jelena Karleuša i Aca Lukas ljuto su zaratili putem društvene mreže Instagram. Nijedna strana ne spušta loptu! Nakon brutalnih prozivki na račun njene večite rivalke čiju je stranu pevač iz istih stopa zauzeo, sve žešće reči slažu se u Instagram pričama i "pucaju pravo u čelo".

Nakon što je Ceci "umorna od njenog javnog foliranja" javno poručila da "stane, ne tračari i ne spletkari", sada je i Lukasu pokazala znak za stop, i to ovim rečima:

"Vidi... Aco... Ovaj pres materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ, sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasn oje ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te 'nafte'. Je*aću ih ja kao i do sad. I da - u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. 'Aj' sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje sa tobom. Poz."

foto: Instagram screenshot

Inače, JK je Ceci poslala takođe opširnu i gromku poruku obraćajući joj se preko Instagrama nedavno:

"Svetlana, umorna sam više od tvog foliranja. Niko ne dira tvoju decu, (jer su odrasli ljudi, aman) lajkuju uvrede na račun tvojih kolega, vređaju ih, a kada dobiju po nosu, onda nevešto lažeš da oni nemaju mreže i da su to deca. Ako su deca, onda sam i ja nečije dete? Ne mogu više da trpim tvoje spletkarenje, huškanje. Aman ženo, stani. Ne tračari, ne spletkari, bavi se svojom karijerom, koja je u sunovratu. Ne želim da se više viđam sa tobom na sudu, ne želim da se bavim tvojim likom, ali moram da se branim. A sada lepo i kulturno, ovo ću ti reći kada se vidimo na jednom od glupih suđenja. Ps: Ne loži više Lukasa da vređa sve živo dok ti mudro ćutiš i prva mu lajkuješ komentare. Da si Lukasov pravi prijatelj rekla bi mu isto."

foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, u odbranu Cecine ćerke Anastasije kada ju je JK napala na društvenim mrežma, stao je Aca Lukas, koji se sa Karleušom žestoko sukobio. On se upustio se u rat od kog se sve trese posle brutalne objave sa Instagarama u kojoj se prozivaju Ceca i njena deca. Naime, Jelena je prozvala prvo sve koji su došli na rođendansku žurku, a pošto joj je Lukas odbrusio, ponovo se JK oglasila tražeći da joj se Aca izvini i udarajući najniže na Cecinu ćerku Anastasiju, nazivajući je mutavom zgaženom mačkom. Karleuša je na društvenoj mreži potkačila i biznismena Dragoslava Ilića koji je u Srbiju došao kako bi proslavio rođendan, a odmah joj je na isti način odbrusio Aca Lukas, koji je prisustvovao slavlju.

Kurir.rs, M.G/Foto: Marina Lopičić, Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja