ROĐENA JE U NEMAČKOJ, NAPUNILA JE 3 BANKE, A SA OVIM GLUMCEM JE BILA GODINAMA! Anđela Lakićević detaljem iz studentskih dana napravila LOM!
Foto: Dragana Udovičić

omaklo joj se

ROĐENA JE U NEMAČKOJ, NAPUNILA JE 3 BANKE, A SA OVIM GLUMCEM JE BILA GODINAMA! Anđela Lakićević detaljem iz studentskih dana napravila LOM!

Stars -

Anđela Lakićević širokoj javnosti poznata je kao jedna od voditeljki "Parova", koja je nakon učešća u ovom formatu i dobila tu priliku da ga i vodi. Inače, dok je tamo boravila takođe je bila i te kako spominjana stanarka velelepne vile, kao tadašnja devojka čuvenog pčelara iz Kupinova, Mikija Đuričića.

Međutim, malo ko je znao da je godinama bila u vezi sa Petrom Strugarom, tokom studentskih dana. Inače, ovo priznanje Anđeli se dogodilo neplanirano, pa je podiglo i veću prašinu nego što bi moglo da se očekuje.

"Jeste, glumica sam. Rođena sam 1989. godine. Dobro, ne moram baš odatle da počinjem. Rođena sam u Nemačkoj i još kao mala sam se preselila sa roditeljima ovde. Uvek sam htela da se bavim glumom. Išla sam u školu glume od četvrtog razreda osnovne škole. Kada je trebalo da upišem fakultet, moji roditelji su se razvodili. Bila je čudna situacija i ja sam želela da odem. Nisam htela da studiram u Beogradu. Nisam imala baš toliko para da studiram u inostranstvu, a kad sam čula da na Cetinju primaju klasu (zato što se tamo prima na svake tri godine), otišla sam i upisala sam. Završila sam u klasi Branimira Popovića", ispričala je jednom prilikom ona, ali nije se zaustavljala tu.

Priznanje o vezi sa popularnim glumcem desilo se iznenada - nju su na društvenoj mreži Fejsbuk tokom učešća u rijalitiju "Parovi" napali da se hvali poznanstvom sa njim, na šta je Anđela imala spreman odgovor:

"Ne hvalim se. Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa", rekla je pa nastavila: "Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka skoro tri godine dok smo studirali", zaključila je ona tada.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja