Jasna i GLASNA

SRBIJA BRUJI DA SU KIJA I SLOBA SVE VREME ZAJEDNO! Ovo nije prvi put da su ih FANOVI otkucali, a poruka Kockareve nikad OŠTRIJA! ZAČEPILA IM USTA! (VIDEO)

Stars -

Kija Kockar i Sloba Radanovića razveli su se u avgustu prošle godine jer je pevač javno prevario suprugu sa blogerkom Lunom Đogani.

Iako su se i javno razveli, nisu krili ništa iz svog života, mnogi fanovi, ali i hejteri ih i dalje povezuju i sumnjaju da su zajedno.

Jedna od poslednjih Kijinih objava na Instagramu, na kojoj je grli muška osoba, podigla je veliku prašinu budući da brojni fanovi komentarišu da je reč upravo o Slobi s obzirom na to da pevač nosi brojanicu i još jednu crnu narukvicu pored nje, baš kao i osoba sa fotografije.

Ovo nije prvi put da su ovakvi detalji naveli na sumnju da Kija i Sloba kriju pomirenje od javnosti. U oktobru prošle godine, Kija i Sloba su istog dana objavili fotografije istog obroka, te podgrejali sumnju da su zajedno ručali u njenom stanu.

Nakon toga, u januaru ove godine, Kija je organizovala božićnu večeru u svom stanu. Na jednom od snimaka koji je tom prilikom nastao u kadru se vide muške patike, a verni pratioci Kije i Slobe ustanovili su da istu takvu obuću nosi upravo i Radanović.

"Ne mračite me za praznike", bilo je sve što je tada prokomentarisala Kija.

Kija je na sva ta pisanija, sumnje i rekla-kazala imala jednu poruku na Instagramu: J*bite se!

Kurir.rs/Foto Damir Dervišagić/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja