FOTKA NATAŠE MAZE OSVANULA NA SAJTU ZA PROSTITUCIJU? Vidi se broj telefona i ona u toplesu, a ovo je poruka koju je poslala BUDUĆIM KLIJENTIMA!
Foto: Youtube screenshot

skandalozno

FOTKA NATAŠE MAZE OSVANULA NA SAJTU ZA PROSTITUCIJU? Vidi se broj telefona i ona u toplesu, a ovo je poruka koju je poslala BUDUĆIM KLIJENTIMA!

Stars -

Na jednom sajtu za odrasle navodno je osvanula fotografija pevačice Nataše Maze, koja se prema rečima dobro obaveštenog izvora dugo bavila najstarijim zanatom. Izvor ističe da je oglas zapravo iz tog perioda pevačicinog života.

Trenutno, šuška se da se Maza sprema za ulazak u "Zadrugu 3".

"Nataša se, kao i većina transrodnih osoba u Srbiji, bavila prostitucijom. Ona je to radila preko sajtova na kojima se nude se*sualne usluge za novac. Cene na tim sajtovima nisu visoke, daleko su od cena koje uzimaju elitne prostitutke, zaradi se dovoljno da se preživi. Ona je nakon nekog vremena uradila operaciju uklanjanja penisa, pa sada može nesmetano da radi i kao žena. Koliko sam ja čula, ona ima i momka, s kojim živi. Kod nas je situacija teška jer poslodavci, kad dođemo na razgovor u firmu, nikada ne žele da nas zaposle, pa samim tim, i nemamo previše izbora čime ćemo se baviti", tvrdi takođe transrodni izvor.

Na oglasu se, kako se navodi, vidi Natašin broj telefona, kao i poruka:

"Prednost svima koji me znaju", uz njenu fotografiju u toplesu.

foto: Youtube screenshot

Maza se nije oglašavala po pitanju ovih navoda.

Podsetimo, Nataša Maza je ušla u "Farmu" nakon priznanja Lepomira Bakića da je bio sa transrodnom osobom, ali je tvrdila da su oni samo prijatelji i da među njima nije bilo ničeg više do prijateljstva. Transrodna pevačica objavila je da je fizički napadnuta u Beogradu. Ona je na Fejsbuku objavila status u kojem je opisala detalje incidenta i otkrila da je intervenisala policija.

"Danas oko 13 časova u Požeškoj ulici napadnuta sam od desetak momaka u vidno alkoholisanom stanju. Dva momka su fizički nasrnula na mene uz, naravno, pogrdne reči i psovke. A razlog? Jer sam Nataša Maza. Pozvala sam policiju, koja je došla na mesto događaja, dala sam izjavu, a napadači su se nalazili u kafiću pored, pa su i oni legitimisani i njima je uzeta izjava. Dotični mladići su nastavili da me vređaju i pred policijom, koja nije reagovala", napisala je tom prilikom ona.

foto: Filip Plavčić

Kurir.rs, M.G/Rijaliti/Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja