KAĆA ŽIVKOVIĆ OPLELA PO POBEDNICAMA ZADRUGE! Kija ne zna šta je radi, a Luna je pohlepna!
Foto: Printscreen/Instagram

Udarila na suparnice

KAĆA ŽIVKOVIĆ OPLELA PO POBEDNICAMA ZADRUGE! Kija ne zna šta je radi, a Luna je pohlepna!

Stars -

Pevačica Katarina Živković priznaje da je prvu i drugu sezonu "Zadruge" pomno pratila i smatra da je njena sada već koleginica Kristina Kija Kockar tugu i dramu koju je pretrpela u rijalitiju usmerila na karijeru, ali ne na pravi način, dok, prema njenom mišljenju, Luna Đogani ne bira sredstva za uspeh.

Kaća je istakla da se u jednom trenutku nije znalo da li je Kija pevačica, voditeljka ili književnica, te se nije libila da iznese mišljenje.

"S jedne strane, svaka čast Kiji na hrabrosti i smelosti da od prevarene žene postane zvezda preko noći, a opet s druge strane, za mene to što je ona uradila je prava ludost. Toliko su u jednom trenutku svi navalili na nju da se više nije znalo šta radi, bila je sve i ništa. Prvo rijaliti-zvezda, pa književnica, a onda i pevačica. Iskreno, mislila sam da Kija neće imati ovako dobre nastupe, međutim, vidim da je uspela - rekla je atraktivna crnka i dodala da ne zna odakle Kockarevoj snaga za sve što radi, pa se dotakla i njene ljute protivnice Lune Đogani.

foto: Printscreen/Instagram

- Skidam Kiji kapu za tu hrabrost ili ludost, ne znam šta je, i, naravno, za upornost. Od svoje tuge Kija je napravila priču koja se vrti oko nje, posao i svašta nešto. Luna opet potiče iz muzičke porodice i ona je svašta pretrpela u rijalitiju i ne mogu da kažem da mi je čudno što je postala pevačica. Meni je to malo smešno, čim izađu iz rijalitija sve postanu pevačice - kaže Živkovićeva i dodaje da se Luna svim sredstvima bori da uspe:

- Vidim da se Luna maksimalno bori da uspe i da je postala malo pohlepna, ali to je normalno za svaki početak. Opet, ima nas mnogo na estradi, pa je donekle i razumno takvo Lunino ponašanje.

foto: Printscreen Premijera

Kurir.rs/S.telegraf/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track