KARLEUŠU TRAŽILI PO ZGRADI, KASNILA NA ROČISTE, A ONDA SE OBRATILA SUDU: Evo kako se ponašala JK i šta je rekla o bivšem LJUBAVNIKU VRANJEŠU!
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

NJEGA NIJE BILO

KARLEUŠU TRAŽILI PO ZGRADI, KASNILA NA ROČISTE, A ONDA SE OBRATILA SUDU: Evo kako se ponašala JK i šta je rekla o bivšem LJUBAVNIKU VRANJEŠU!

Stars -

Sramna odbrana Karleuša je pred sudijom izjavila da ona nema Fejsbuk i da su pretnje koje su upućene njenom bivšem ljubavniku napisali fanovi, a novinari su to pripisali njoj.

Jelena Karleuša konačno je došla na zakazano ročište po tužbi Ognjena Vranješa zbog pretnji koje mu je uputila preko društvenih mreža, ali je krivicu u potpunosti negirala.

Nevaspitanju i drskom ponašanju popularne pevačice izgleda nema kraja, ma gde god da se pojavi.

foto: Ana Paunković

Krila se po sudu

U zgradu Prvog opštinskog suda je došla čak sat vremena pre početka procesa, ali se skrivala po hodnicima da je novinari ne bi fotografisali. Kad je sudija pozvao obe strane da uđu u sudnicu, Karleušin branilac je morao da ide da je traži po zgradi, pa je suđenje kasnilo nekoliko minuta. Tek kad je ušla u prostoriju, skinula je tamne naočare i onda sela na optuženičku klupu.

Novinarima, koji su bili uredno akreditovani za praćenje ročišta, sudija Dragan Martinović nije dozvolio da prisustvuju, iako je po zakonu bio obavezan da to učini, uz obrazloženje da nema gde da nas smesti. Međutim, mesto se našlo za Jeleninog menadžera, kojem je dozvoljeno da uđe u sudnicu, iako on nije učesnik u tom sudskom procesu.

Odmah na početku suđenja, Karleuša je negirala da je na Fejsbuku napisala otvoreno pismo Ognjenu Vranješu, u kojem je prećeno njemu i njegovoj porodici, navodeći da ona uopšte nema svoj profil na toj društvenoj mreži, ali da postoji mnogo njenih fan stranica. Zastupnici Vranješa su na to rekli da predlažu saslušanje glavnih urednika svih medija koji su preneli pomenuto pismo, između ostalog i Kurira, kao i da kao svedok bude pozvana naša novinarka Ljiljana Stanišić.

foto: Kurir

Jelenini branioci su rekli da to odakle su preuzete sporne informacije ne dokazuje da je njihov klijent kriv, a ona sama je kasnije navela da nije reč o relevantnim svedocima.

- Protiv navedenih, predloženih svedoka ja vodim preko 100 krivičnih postupaka i izražavam sumnju u to da će biti nepristrasni - rekla je Karleuša u slobodnom obraćanju sudu.

Vranješ nije došao

Vranješ ni juče, kao ni prethodni put, nije imao obavezu da se pojavi na suđenju, niti mu je poslat poziv. Po završetku procesa, njegovi advokati su kratko rekli šta se dešavalo u sudnici.

- Danas je saslušana tužena Jelena Karleuša, koja je negirala svoju krivicu, rekavši da su mediji pokrenuli tu hajku - rekli su nam Vranješevi branioci.

Dva suđenja u jednom danu

ODBILA POMIRENJE S CECOM

Pre ročišta po Vranješevoj tužbi, koje je bilo zakazano u 14 časova, sat vremena ranije Jelena je u istom sudu imala pokušaj mirenja sa Svetlanom Cecom Ražnatović i na koje je uredno došla. Pred sudijom je rekla da ne želi da se pomiri sa svojom koleginicom i da sudski proces treba da se nastavi. Ceca nije došla na medijaciju, pa će ona biti naknadno pozvana. Povod za pokušaj pomirenja jesu tužbe koje su pevačice podnele jedna protiv druge zbog uvreda na jednom od suđenja.

Divljakuša

OPET UDARILA FOTOGRAFA

Po napuštanju zgrade suda, Jelena je opet doživela napad besa kada je ugledala brojne foto-reportere i naravno, svojstveno sebi, demonstrirala silu. Prolazeći pored novinara udarila je jednog fotografa po aparatu i dobacila mu.

- Nemaš pravo da mi blokiraš prolaz - ljutito je rekla. Podsetimo, JK je pre nekoliko meseci davila našeg fotografa jer ju je slikao na groblju, a onda je pozvala na linč naše novinarke Ljiljane Stanišić.

foto: Ana Paunković

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ, Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja