Najnovije vesti

POSLE TUGE, DOLAZI RADOST: Šabanov sin Mihajlo zakazao SVADBU, evo kada će biti VESELJE!
Foto: Dragan Kadić

Mama dala blagoslov

POSLE TUGE, DOLAZI RADOST: Šabanov sin Mihajlo zakazao SVADBU, evo kada će biti VESELJE!

Stars

Mihajlo Šaulić trebalo je da se oženi 1. juna ove godine, ali je zbog očeve smrti slavlje odložio za sledeće leto.

Pošto ga je u jeku priprema za venčanje s Danijelom prekinula iznenadna pogibija oca, legendarnog pevača Šabana Šaulića, njegov jedini muški naslednik Mihajlo morao je da odloži sve planove.

Nekoliko meseci nakon velike porodične tragedije, uz blagoslov svoje majke Gordane, Mihajlo je, kako piše magazin Star, izabrao novi datum za sklapanje braka s dugogodišnjom devojkom. Sve je zakazano za 25. jun!

foto: Vladimir Šporčić

Naime, Danijela i Mihajlo dugo su zajedno pa sam čin venčanja i papir ništa značajno neće promeniti u njihovom odnosu. Ipak, kao i većina drugih parova, i oni žele da svoju ljubav i početak nove životne etape podele s najbližima, pa su tražili blagoslov od Gordane, otkriva dobro obavešteni izvor.

Najpre su odlučili da prođe godišnjica Šabanove smrti kako bi se posvetili pripremama za veliko slavlje. Već su rezervisali termin u jednom prestižnom hotelu u centru naše prestonice. S obzirom na to da do svadbe ima dovoljno vremena, mlada je planirala da venčanicu potraži u Italiji ili Parizu, gde će se uputiti početkom iduće godine, nastavlja izvor.

foto: Dragana Udovičić

Inače, Danijela i Mihajlo pored svojih svakodnevnih obaveza dosta vremena provode s Gordanom, kojoj su velika uteha i podrška pošto je izgubila životnog saputnika.

Kurir / I. Ercegovčević, Foto: Dragan Kadić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...