Najnovije vesti

ANASTASIJA PROGOVORILA O SVADBI SA DEČKOM ĐORĐEM! Još ne zna ni da kuva, a evo kad planira da stane na LUDI KAMEN!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

ANASTASIJA PROGOVORILA O SVADBI SA DEČKOM ĐORĐEM! Još ne zna ni da kuva, a evo kad planira da stane na LUDI KAMEN!

Stars

Anastasija Ražnatović na ljubavnom planu veoma je srećna i ispunjena. Sa dečkom Đorđem otpočela je i zajednički život, ali kako je jednom prilikom istakla - još uvek ide kod mame Cece na ručak, jer ne zna da kuva. Osim toga, skoro je i započela pevačku karijeru, te joj iz tog razloga udaja i nije visoko na listi prioriteta. 

"Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome", izjavila je ona, koja već uveliko radi na svom albumu prvencu.

"I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni", istakla je ona, koja ne isključuje mogućnost da zapeva i sa poznatom mamom u duetu.  

"Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju", zaključila je Anastaisja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Kurir.rs, M.G/Pink/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...