BOL

NIGOR SE GUŠIO U SUZAMA! Ove potresne reči uputio je Gruu: Vidimo se, kad budem došao gore ZNAĆEŠ DA SAM JA! Govor koji će vam POKIDATI DUŠU! (KURIR TV)

Stars -

Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas 12. septembra oko tri sata popodne. Reper je tragično nastradao u ponedlejak, 9. septembra tokom vožnje kajtom. Iz vode izvukli su ga prijatelji, a lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Za sobom, ostavio je suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

Majka i otac zanemeli su od bola. Tokom sahrane, majku su polivali vodom, a ocu govorili da samo diše. Njegov veliki prijatelj Igor Lazić Nigor u suzama održao je govor, a trubači su svirali "Tiho noći, moje zlato spava".

1 / 36 Foto: Sonja Spasić

"Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da verujemo da je rođenje samo važna stvar. Ćutimo. Neka se čluje samo tišina. Ne prekidajmo je, pustimo da pobedi tama. Nažalost, Bog uzima najlepše cveće."

"To je tuga za nas. Ali Bog ima svoj plan... Dragi moj Dalibore, šta da ti kaže tvoj prijatelj? ... Putuj, sa druge strane reke, tamo se leti bez kajta, tamo ne moraš ni da mašeš krilima... Tamo te čekaju moji prijatelji Duško i Nebojša. Vi ćete biti hip-hop trio bez konkurencije, a tu sam i ja."

"Doći će dan kada ću morati da odem i ja. A do tada čuvaćemo sećanje na tebe, tvoju muziku. Vidimo se kad budem došao gore. Imaćemo lozinku. Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru", rekao je Nigor pa zaplakao pred svima.

Kurir.rs, M.G, J.S, M.D/Foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja