JK ŠETA VRANJEŠOV POKLON OD 6.000 €! Jeleni je poznati fudbaler često kupovao skupocene stvari, jer ona to voli!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

Bez srama on ne valja, tašna je vrh

JK ŠETA VRANJEŠOV POKLON OD 6.000 €! Jeleni je poznati fudbaler često kupovao skupocene stvari, jer ona to voli!

Stars -

Jelena Karleuša i dalje nosi skupe stvari koje joj je kupio bivši ljubavnik Ognjen Vranješ. Pevačica je pre nekoliko dana na snimanje „Zvezda Granda“ došla sa skupocenom pink torbicom koju je fudbaler platio 6.000 evra.

Kad se razotkrila afera Karleuša-Vranješ, mala od velikog skandala je tvrdila da nema ništa s bosanskim fudbalerom i da je on njen fan koji je proganja. Ipak, njoj nije bilo teško da ga opljuje, a da zadrži sve poklone koje joj je Ognjen kupio.

Karleuša je pre nekoliko dana baš taj skupoceni brendirani komad ukombinovala s roze haljinom, koju je nosila na snimanju najgledanijeg muzičkog šou-programa. I čim je okačila fotografiju na Instagram, oni koji su upućeni u sve što se dešavalo u vezi sa JK i Vranješom, pa i u to šta joj je sve kupovao, prepoznali su tašnicu za koju je fudbaler grčkog AEK dao čak 6.000 evra.

- Jeleni je Ognjen često kupovao skupocene stvari, jer ona to voli. Nije mu bilo teško da ogromne svote troši samo da bi je usrećio. Nije ovo jedina tašna koju joj je kupio i to svi znaju - kaže izvor blizak fudbaleru.

Vranješ je Karleuši poklonio i tašnu od jagnjeće kože „ermes“ koja košta 20.000 evra i na koju se čeka nekoliko godina. Čim je dobila ovaj poklon, Jelena se pohvalila na Instagramu i rekla da ju joj je Duško kupio.

Kurir / M. D.

Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track