SIGURAN SAM DA JE DETE MOJE: Panić otkrio da li je njegova porodica prihvatila Nadeždinu TRUDNOĆU, pa i šta planira kad istekne ZABRANA PRILASKA!
Foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

POSTAJU RODITELJI

SIGURAN SAM DA JE DETE MOJE: Panić otkrio da li je njegova porodica prihvatila Nadeždinu TRUDNOĆU, pa i šta planira kad istekne ZABRANA PRILASKA!

Stars -

Toma Panić je stao na put svim glasinama da dete nije njegovo, a onda je progovorio i kako je protekao njegov razgovor sa Nadeždinom majkom Slavicom.

Nadežda i Toma očekuju bebu, a pevačici Panić ne može da priđe, s obzirom na to da ju je pretukao i dobio zabranu prilaska.

foto: Printscreen Magazin In

"Istina je da ću postati tata, majka mi je javila. Sa njenom majkom sam se čuo, čestitala je ona meni i ja njoj. Moj otac je malo zbunjen, majka je srećna. Nadeždini su isto tako srećni. Nadežda je još odavno isticala da želi da postane majka, a ja nisam još razmišljao u tom pravcu. Peta nedelja trudnoće je u pitanju, tako da nema prostora sumnji. Da, siguran sam da je moje", rekao je Toma u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i otkrio o čemu će najpre porazgovarati sa Biljićevom.

"Pitaću je kako se oseća. Zanima me da li je dobro i na šta je spremna da tu trudnoću izgura kako treba. Ja ću biti tu za nju, a da li ćemo biti zajedno, to je neka druga tema. Ne razmišljam sada o tome, ali biću tu za nju šta god da joj zatreba", rekao je maneken i dodao da je njegova majka u konstantnom kontaktu sa pevačicom.

foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja