Najnovije vesti

Tugije za drugom

SVAKO ŽALI NA SVOJ NAČIN! Kija Kockar nije mu došla na SAHRANU, a uradila je jednu stvar zbog Grua! Kolege je dočekale na nož, a ON je bio NAJŽEŠĆI (VIDEO)

Stars

Pevačica i pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar pojavila se na nedavno održanom Izboru za mis Srbije, a pored raskošne toalete koju je nosila, svima je zapalo za oko da je Kija nosila crni flor!

Kockareva je na ovaj način želela da oda poštu tragično nastradalom reperu Daliboru Andonovu, s kojim je bila vrlo bliska, što je u prvi mah čudno jer se nije pojavila na njegovoj sahrani.

- Kija je blistala u elegantnoj toaleti, a iako je imala osmeh na licu, mnogi su se pitali šta se dešava privatno u njenom životu s obzirom na činjenicu da se crna pločica nosi kada neko od bliskih ljudi u porodici premine. Deo programa na izboru za mis bio je u potpunosti zabavnog karaktera, a Kija je u svemu uredno učestvovala. Istu stvar pitali su je i poznanici, kojima je Kristina kasnije objasnila da crnu pločicu nosi zbog Grua, koji je nedavno preminuo usled povreda zadobijenih dok je vozio kajt - ispričao je sagovornik.

Kristina je očigledno na ovaj način želela da pokaže koliko joj je žao što je Gru preminuo, te je mislila da je svima poslala poruku da su Dalibor i ona bili bliski.

Na društvenim mrežama se ubrzo raširila polemika o ovom Kijinom potezu, a dok su je neki hvalili i pravdali, drugi su ipak smatrali da ovo nije adekvatan način da izrazi tugu. Kija je potvrdila ova saznanja.

- Tačno je da flor nosim zbog Grua - rekla je Kristina.

Reperova dobra drugarica i koleginicaGoca Tržan je prokomentarisala ovaj Kijin postupak, a ona je rekla da je Kristina, prema njenom mišljenju, načinila potpuno ispravan potez.

- Svako žali na svoj način za preminulim. Iskreno, nemam ništa protiv toga što Kristina nosi crni flor, to je njen izbor i ona najbolje zna što ga je stavila - rekla je Goca.

foto: Sonja Spasić

Njen kolega Nenad Knežević Knez, s druge strane, bio je blago šokiran činjenicom da je Kija stavila crni flor zbog Grua jer je poznato da to nose najbliži. - Iskreno, šokiran sam i pitanjem i tom činjenicom. Kristinu ne poznajem dobro i ona nije predmet mog interesovanja da bih preterano komentarisao njene postupke, ali koliko sam ja u to upućen, to nose najbliži kada dođe do gubitka bliske osobe - rekao je iskreno pevač.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/S.telegraf/Foto  

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...