DANIMA PILA LEKOVE, PLAKALA, DRUGA MU SLALA PERVERZNE FOTKE: Radina koleginica spopadala Harisa i ugrozila im VEZU, a Manojlovićeva ju je opisala do DETALJA!
Foto: Damir Dervišagić

SAD SVI ZNAJU KO JE

DANIMA PILA LEKOVE, PLAKALA, DRUGA MU SLALA PERVERZNE FOTKE: Radina koleginica spopadala Harisa i ugrozila im VEZU, a Manojlovićeva ju je opisala do DETALJA!

Stars -

Rada Manojlović preživela je pravu agoniju kada su njenog dečka Harisa Berkovića "napadale" njene koleginice.

Na početku veze sa Harisom, Rada je imala problem sa pevačicom, koja se svim silama trudila da ga osvoji.

"Preživela sam pakao na samom početku naše veze. Bilo je to tek kada smo krenuli da se zabavljamo. Sedeli smo na ručku kada je jedna jako poznata pevačica počela da mu šalje poruke, između ostalog i donji veš na slikama i neke neumesne poruke. Odmah ju je pozvao da joj kaže da to više ne radi i da je u ozbiljnoj vezi. Ali nakon nekoliko dana ona je nastavila po svome", rekla je Rada, "Alo" prenosi "Scandal" i dodala:

foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

"Nisam mogla da verujem dokle ide ženska zloba i na šta je sve spremna. Plakala sam danima i bila na lekovima, jer sam mislila da joj Haris daje povoda, ali zaista nije. Uverio me je u to. Taj ološ ne želim više da vidim! Ne bih da otkrijem koja je osoba u pitanju, reći ću samo da je mlađa i da je i te kako poznata, pevamo istu vrstu muzike. Često menja boju kose, a ja joj želim sve najbolje i da nađe sreću u ljubavi."

Za Harisa su mnogi pričali da je kockar, a da Rada vraća njegove dugove.

"I to sam čula, o tome se pričalo prošle godine. To, naravno, nije istina, ali kao što rekoh, ne mogu da reagujem dok ne ispitam ko je i dok se ne uverim 100 posto ko to plasira i kome. Moram da budem sigurna da bih mogla da napadnem nekoga", izjavila je ona.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/Scandal, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja