MARKO MILJKOVIĆ PROSI LUNU UŽIVO! Sve će se prenositi na VIDEO BIMU, a Anabeli će pozliti kada čuje kakvo je iznenađenje spremio
Foto: Printscreen Instagram

Još nije izabrao prsten

MARKO MILJKOVIĆ PROSI LUNU UŽIVO! Sve će se prenositi na VIDEO BIMU, a Anabeli će pozliti kada čuje kakvo je iznenađenje spremio

Stars -

Luna Đogani već osam meseci uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, a uskoro će vezu podići na viši nivo, budući da će se veriti, i to u „Zadruzi“.

Kako navodi izvor, Miljković će se svojom devojkom veriti uživo u prenosu rijalitija, između ostalog i kako bi tom događaju, bar na neki način, prisustvovao i njen otac, Gagi Đogani, koji je u „beloj kući“.

foto: Printskrin/Premijera

- Marko već neko vreme planira da se veri s Lunom, a ideja da to uradi u rijalitiju rodila se pre nekoliko dana.

Shvatio je da javnom veridbom može da spoji lepo i korisno jer osim što bi tim činom pred milionskim auditorijumom oduševio Lunu, može u dogovoru sa produkcijom da zaradi velike pare. Osim toga, Lunin otac, za koga je veoma vezana, boravi u rijalitiju, pa je to dodatni razlog da se veridba desi na taj način - objašnjava izvor i otkriva da je Marko siguran u svoju odluku i da uveliko traga za savršenim prstenom.

foto: Printscreen Instagram

"Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran da želi da pored Đoganijeve provede život. Nikada nikoga nije voleo toliko koliko voli nju i konačno je spreman da se skrasi. Budući da želi da je iznenadi, danima izmišlja obaveze, pa po ceo dan sa najboljim drugom obilazi zlatare. Ne razume se u prstenje, a ne želi da je razočara izborom, pa je sve vreme pod tenzijom", priča izvor i ističe da je Marko siguran u sebe i u to da ne postoji šansa da ga Luna odbije.

"U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će ceo region videti da su uspeli da opstanu uprkos prognozama da će trajati samo u rijalitiju. On je u prvi mah planirao da se vere na intimnoj večeri, ali je shvatio koliko će egu njegove devojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka i da su uspeli da opstanu", objašnjava izvor, koji tvrdi da će se veridba gledati na velikom video-bimu u dvorištu kuće zadrugara.

"Njihova veridba pratiće se na ogromnom ekranu u dvorištu „Zadruge“, a osim za Lunu, to će biti iznenađenje i za Gagija. Plan je da svi zadrugari izađu u dvorište i da se tada pusti prenos uživo sa mesta gde će se veridba dogoditi", kaže izvor i navodi da Miljković još nije odlučio na koji način će zaprositi mladu blogerku", otkriva izvor.

Anabela još ne zna za veridbu!

Iako zna da najvažnije odluke u Luninom životu donosi njena majka, Marko još nije razgovarao s Anabelom. Plaši se da će Atijasova reagovati loše i da će smatrati da im je još rano za veridbu. Zna i sam da će morati da se dogovori s njom, pa to odlaže do trenutka kada će biti potpuno spreman da joj se suprotstavi ukoliko bude reagovala burno.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track