Najnovije vesti

OD POZNATIH SAMO VRI! Došli skockani i spremni da slave do SITNIH SATI! Mala Džehva povela majku, a tek da vidite Anu i Davida! (FOTO)
Foto: Kurir/S.S.

GALA

OD POZNATIH SAMO VRI! Došli skockani i spremni da slave do SITNIH SATI! Mala Džehva povela majku, a tek da vidite Anu i Davida! (FOTO)

Stars

Željko Mitrović napravio je gala proslavu povodom 25. rođendana Pinka, a među gostima našle su se brojne zvezde iz muzičkog, glumačkog, televizijskog uopšte, kao i rijaliti sveta.

 

Na kratko, na žurci se pojavio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Tema žurke "Zlatno doba" bila je jasna naznaka svima koji su se eventualno razmišljali kako da se pojave - što glamuroznije, to bolje.

 

Željko Mitrović pozdravio je sve prisutne i održao govor, rekavši da ovih 25 godina ostavljamo sada iza nas, te da je svaki sledeći dan nova šansa. Na samom kraju govora, on je obradovao sve prisutne kada im je rekao da će DJ Žex stupiti na scenu!

 

1 / 15 Foto: Kurir/S.S.

 

Pored dobro poznatih parova Ane i Davida, Lune i Marka, kao i čuvenog dua majke i ćerke Džehverović, veliku pažnju privukla je svakako gospođa Milka, Željkova majka, koja nije skidala osmeh sa lica.

 

foto: Kurir/S.S.

Među zvanicama našli su se i Dušica Jakovljević, Tijana Dapčević, Leontina Vukomanović, Aca Lukas, Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom, Neda Ukraden Aleksa Savić, Pavle Jovanović, Iva Štrljić, Nadežda Biljić, Dajana Paunović sa Nemanjom Pajićem i mnogi drugi.

 

Kurir.rs, M.G/Foto: Sonja Spasić

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...