TRUDNA MORA DA ZARAĐUJE NOVAC! Nećete verovati gde sada nastupa Nadežda Biljić! Nekada je bila glavna u kafanama, a sada peva ovde!
Foto: Printscreen/Premijera

TRUDNA MORA DA ZARAĐUJE NOVAC! Nećete verovati gde sada nastupa Nadežda Biljić! Nekada je bila glavna u kafanama, a sada peva ovde!

Stars -

Trudna pevačica Nadežda Biljić za hleb zarađuje pevajući po gej klubovima. Naime, ona je viđena u prestoničkom klubu kako peva Cecine pesme, dok se oko nje žene ljube sa ženama, a muškarci s muškarcima.

"Nadežda je svakog vikenda u gej klubu u Beogradu. Najčešće peva dok sedi na barskoj stolici, a pripadnici LGBT populacije joj poručuju pesme od Cece, Brene i mnogih drugih…", ispričao je izvor s lica mesta, koji nam je objasnio da Biljićeva u klub uvek dođe s prijateljima s kojima se provodi do ranih jutarnjih sati.

"Retko stoji, pošto je u drugom stanju. Uglavnom sedi dok peva, ali njoj to ne predstavlja problem zato što je vrhunska pevačica", završio je izvor.

Pevačica nije negirala da voli da zabavlja pripadnike gej populacije jer, kako kaže, većina njenih prijatelja su gej orijentacije.

"Poznato je da se ja družim s gejevima i da izlazim po gej klubovima. Tamo je atmosfera uvek fenomenalna i sjajno se provedem, pa sam spojila lepo i korisno", rekla je Nadežda. Kako nam je objasnila, do angažmana je došlo tako što je od kolega otela mikrofon i otpevala nekoliko pesama, pa ju je gazda kluba čuo i oduševio se.

foto: Printscreen Magazin In

"Kada god privatno izađem u neki klub, ukoliko je tu bend, ja uzmem mikrofon i otpevam nekoliko pesama. Nekad to učinim sama, nekad na nagovor prijatelja sa kojima sam, ali nikad se nije desilo da ne zapevam", rekla je pevačica.

"Volim svoj posao i ne pravim razliku kada se radi o publici. Pevam svima koji vole moju muziku i tako će biti zauvek", dodala je Nadežda.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja