Najnovije vesti

KIKINĐANI: Aca nas je ispalio! LUKAS: Nisam ni imao dogovor!
Foto: Damir Dervišagić

DANI LUDAJE: ORGANIZATORI KAŽU JEDNO, PEVAČ TVRDI DRUGO

KIKINĐANI: Aca nas je ispalio! LUKAS: Nisam ni imao dogovor!

Stars

Neprofesionalno Pevač je, tvrde organizatori, trebalo da održi koncert u petak uveče, ali se nije pojavio, dok on tvrdi suprotno

Aca Lukas trebalo je u petak u Kikindi da nastupi na 34. turističkoj manifestaciji Dani ludaje, ali od njegovog dugonajavljivanog koncerta nije bilo ništa, tvrde organizatori, dok on kaže da dogovora nije ni bilo.


Na manifestaciji na kojoj se biraju najteže i najduže ludaje Aca Lukas je trebalo, kako je i pisalo na plakatu, da nastupi u petak u 23 sata, nakon Željka Joksimovića. Kad je postalo izvesno da se on neće pojaviti u Kikindi, publici koja je ispunila gradski trg, nestrpljivo očekujući da čuje Željka Joksimovića, a potom i Acu Lukasa, domaćini su morali da saopšte ne baš prijatnu vest.

 

foto: Privatna Arhiva


- Ne svojom voljom, nego nekorektnim, neprofesionalnim, neozbiljnim, pa čak i uvredljivim ponašanjem Ace Lukasa, moramo sa velikim razočaranjem da potvrdimo da neće nastupiti. Njegov potez uvredljiv je za sve nas koji smo organizovali njegov nastup i želeli da uživamo u njemu. Grad Kikinda je razočaran i povređen njegovom odlukom da ne dođe i da čak o tome i ne obavesti organizatore. Druga šansa neće mu biti pružena - čulo se sa bine, na kojoj su se već nalazili Željko Joksimović i njegov bend.


Kako Kurir saznaje, Aca Lukas je u četvrtak u kratkom telefonskom razgovoru rekao domaćinima da ima nekih problema i da će se čuti kasnije. Od tada više nije bio dostupan.


- Sam je birao ovaj termin i govorio da će sve biti u redu. Mogao je ljudski da se barem javi - ozlojeđeni su organizatori, dok se pevač ovim povodom oglasio na društvenim mrežama sa oprečnom tvrdnjom.


- Nikakav koncert nije trebalo da imam u Kikindi, niti sam sa bilo kim iz organizacije ove manifestacije imao bilo kakav dogovor. Svojim imenom i obrazom stojim iza ovih reči. Neka se neko iz organizacije ove manifestacije javi da je imao ikakvu komunikaciju sa mnom ili sa mojim menadžmentom i kaže da je dogovor s nama postigao, i kakav je taj dogovor, odgovorno tvrdim da se ovim poslom neću više baviti - poručio je Lukas.

 


(Kurir.rs / S. U. - N. M. / Foto:Damir Dervišagić)

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...