DOŽIVITE ZIMSKE ČAROLIJE SA TRAVELLAND-OM!
Foto: Promo

DOŽIVITE ZIMSKE ČAROLIJE SA TRAVELLAND-OM!

Stars -

Željno iščekujete prvi sneg i već sada razmišljate o zimovanju? Maštate o zimskim čarolijama i bajkovitom prizoru belih pokrivača na najlepšim evropskim planinama? U tom slučaju, Travelland je tu da ispuni vaše želje i ponudi vam odlične destinacije po još boljim cenama!

U susednoj Bugarskoj nalaze se savršeno opremljeni ski centri. Bansko na planini Pirin spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi! Poseduje odlično uređene staze, kao i veliki izbor hotela. Posetioci ovog centra mogu da uživaju i u dodatnim sadržajima kao što su planinarenje, jahanje konja, spa i fitnes centri, sportski tereni. Ne propustite priliku i rezervišite smeštaj uz popust do 37%!

foto: Promo

Na najvišoj planini Balkana - Rili, u gustoj borovoj šumi, nalazi se Borovec. Ski centar ima odlične uslove, kako za skijanje, tako i za rekreaciju i savršen je za odmor bogat dodatnim sadržajima. Svoje zimovanje u ovom ski centru možete obezbediti uz popust do 27%!

Na južnim Rodopima nalazi se Pamporovo – najjužnije skijalište Evrope. Skijalište je pogodno za vrhunske skijaše i snoubordere, kao i za početnike, ali savršeno je i za miran porodični odmor. Sam centar nudi veliki izbor barova i restorana, kao i hotela, za koje, zahvaljujući „Travelland“-ovim ponudama, možete ostvariti popust i do 32%!

foto: Promo

Kranjska Gora na Julijskim Alpima je jedan od najznačajnijih ski centara Slovenije. Sa svojim impozantnim šumovitim vrhovima predstavlja pravi izazov skijašima i alpinistima. Sve staze u Kranjskoj gori su opremljene uredjajima za veštački sneg, čime je obezbedjeno kvalitetno skijanje od decembra do kraja marta. Odsednite u nekom od najlepših hotela ovog mesta uz popust do 10%!

Jahorina je smeštena u istočnom delu Republike Srpske - BiH i pripada Dinarskom planinskom sistemu. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline, kao i blage padine čine je idealnim mestom za uživanje u zimskim čarolijama. Uz to, stalna ulaganja i pristupačne cene čine je vrlo popularnom destinacijom, a za širok izbor kvalitetnih hotela tu su i popusti do 5%!

foto: Promo

Kopaonik predstavlja najveći skijaški centar u Srbiji, jednu od najlepših naših planina i nacionalni park sa neverovatnim prirodnim potencijalom. Raspolaže vrhunski uređenim i raznovrsnim skijaškim terenima koji pružaju uživanje svim kategorijama skijaša, a za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena noćna staza Malo Jezero. Sa svojim prirodnim bogatstvima i retkostima, očuvanim šumama i čistim vazduhom, ali i brojnim mogućnostima za provod, Kopaonik je odličan izbor za vaše zimovanje. Smeštaj možete rezervisati uz popuste do 15%!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track