Najnovije vesti

MIRKA ŽIVI NA RELACIJI KIPAR-SRBIJA SA VUJADINOM, A REDOVNO JE PITAJU ZA VENČANJE: Vasiljevićeva priznala šta sve treba da uradi pre nego što se UDA!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

MIRKA ŽIVI NA RELACIJI KIPAR-SRBIJA SA VUJADINOM, A REDOVNO JE PITAJU ZA VENČANJE: Vasiljevićeva priznala šta sve treba da uradi pre nego što se UDA!

Stars

Mirka Vasiljević progovorila je o svom odnosu sa Vujadinom Savićem, pa odgovorila na pitanje koje im svi često postavljaju.

 

Glumica kaže je tradiconalno odgajana, pa i da će sigurno doć do venčanja.

 

"Što se tiče mog sudbonosnog "da", nadam da će to biti jednog dana. I suprug i ja smo tradicionalno odgajani, volimo svadbe i rado odlazimo na njih. Ja sam sada i deo projekta čija je tematika svadba, tako da možda još koju sezonu da ispečem dobro zanat, pa da pokupim najbolje od svih običaja i onda primenim na svojoj svadbi. Možda je ovo neki probni rad i dobra škola za moje venčanje", kroz smeh priča voditeljka i glumica.

 

foto: Damir Dervišagić

Mirka trenutno živi na relaciji Kipar - Srbija.

 

"Suprug je profesionalno vezan za Kipar, a sa njim sam, od svoje 19. godine, obišla razne države gde je igrao i živela u njima. Ja se do sada nisam u inostranstvo nikada potpuno preselila, a i gluma je moje zanimanje i nemoguće je da prestanem da se bavim ovim zanimanjem. Ne bih mogla bez glume normalno da funkcionišem, tako da karijeru ne nameravam da zapostavim. Kada sam dobila decu, morala sam neke projekte tome da prilagodim, ali kako su moja deca sve starija, meni se otvaraju mogućnosti da više radim. Imam svoje predstave koje igram u Akademiji 28, a kada mi slobodno vreme dozvoli, ja ću biti na Kipru. Znači - nisam se potpuno preselila. Suprug je trenutno deo fudbalskog kluba, a deca i ja ćemo kombinovati moj poslovni i porodični život. Bitno je da se porodica ne zapostavi", smatra Mirka.

 

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...