VODITELJKA IMA DVOJA VRATA U CELOM STANU! A evo kuda ona vode: Ovu prostoriju okupala je ŠLJOKICAMA! HIT!
Foto: Instagram screenshot

POKAZALA

VODITELJKA IMA DVOJA VRATA U CELOM STANU! A evo kuda ona vode: Ovu prostoriju okupala je ŠLJOKICAMA! HIT!

Stars -

Anđela Lakićević otvorila je vrata svog stana za javnost pa pokazala da zapravo živi u prilično malom, ali moderno uređenom devojačkom prostoru. Dok ga je sređivala pomagale su joj majka i sestra, što nije propustila odmah da istakne. Bela boja vlada celim stanom, a to joj svakako pomaže da se odmori. Šta više, kako kaže, njen skromni dom jedino je mesto gde zaista uspeva da napuni baterije.

"Živim u malom ali slatkom", rekla je sa osmehom Anđela, pa pokazala kuhinju, u kojoj trenutno ne kuva često, jer zbog obaveza ne provodi mnogo vremena kod kuće.

"Ne provodim previše vremena ovde... napravljen je da bude ugodan i prijatan", naglasila je ona, opisujući svoju oazu mira.

Luks stansavršeno je pregrađen. Pored ulaznih, ima još, naizgled, samo vrata od kupatila, za koje je pažljivo probrala pločice sa šljokicama.

U dnevnom boravku voditeljka "Parova" ima veliku i udobnu fotelju koja se klacka i u kojoj obožava da sedi dok gleda televiziju, a kako kaže, i kada dođe sa posla rado pogleda upravo rijaliti na kojem radi.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Instagram screesnhot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja