Najnovije vesti

SAVA SE TOLIKO BORIO ZA NJIHOVU LJUBAV, A TA MALA MI SE JAKO SVIĐA: Majka Teodore Džehverović otkrila ZAŠTO je ljubav njenog sina i MLAĐE devojke TOLIKO POSEBNA!
Foto: Printskrin/Instagram

ništa nije prećutala

SAVA SE TOLIKO BORIO ZA NJIHOVU LJUBAV, A TA MALA MI SE JAKO SVIĐA: Majka Teodore Džehverović otkrila ZAŠTO je ljubav njenog sina i MLAĐE devojke TOLIKO POSEBNA!

Stars

Brat Teodore Džehverović zaprosio je devojku sa kojom je od svoje petnaeste godine. Goca Džehverović ispričala je kako je došlo do toga, a svima je najsimpatičnije bilo što su iznenađenje svi znali, osim mlade.

- Ljudi me zovu non-stop i čestitaju. Hoće da čuju kako je bilo... Lepo je bilo, baš sam presrećna. Ona je slavila punoletstvo i veridbu, pa je Sava iskoristio da svi budemo na okupu. Teodora i ja smo znale sve, ali ona (Adriana) nije. Baš je bilo veliko iznenađenje za nju i njenu porodicu - ispričala je Goca Džehverović.

foto: Printskrin/Instagram

- Ja sam više puta gledala ovaj snimak i plakala, kažem: "Bože dragi, toliko je bilo emotivno". Toliko je bilo emocija, ja bih svakome poželela ovakvu ljubav. Jeste tolika razlika u godinama, ali njih dvoje su dva tela, a jedna duša. To se retko rađa i barem sam imala sreću sa decom - nastavlja Gordana.

- Sava se toliko borio za njihovu vezu, ta mala mi se toliko sviđa. Rekla sam im na početku veze da idu kod njenih, da kažu ljudima da su u vezi i ako oni budi protiv, da je to kraj. Oni su njega odmah prihvatili. Ona je toliko zrela, stabilna, sigurna, pozitivna, a toliko mlada... Nikad ne bih rekla da je toliko mlada - nastavlja Goca.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs, MV, Pink / Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...