Ima 36 godina

OVO JE ŽENA SORAJINOG BOGATOG VERENIKA! Lepa Ksenija rodila je Kurbanu ćerku i POTPUNO JE DRUGAČIJA od starlete! VODITELJKA BURNE PROŠLOSTI! (FOTO)

Stars -

Ana Korać je podigla veliku prašinu objavivši fotografiju Sorajinog verenika, za kog se ispostavilo da je zapravo oženjen.

Tako je u domaće medije dospelo i ime ruske TV voditeljke i glumice Ksenije Borodine, supruge ruskog blogera i biznismena Kurbana Omarova, za kog se navodi da je Sorajin izabranik.

Kako se može pročitati u Ksenijinoj biografiji, ona ima 36 godina, a pre udaje za Kurbana Omarova (39), tri godine (od 2008. do 2011) bila je u braku sa biznismenom Jurijem Budagovim, sa kojim ima ćerku.

Позволяйте себе маленькие удовольствия в отношениях или в браке. Обязательно проводите время вдвоём и вне дома. Ходите вместе в кино, вместе обедать в рабочее время, гулять по выходным — это, казалось бы, мелочи, но именно они делают вас семьей. Если все время посвящать только совместному устройству быта, по выходным ездить по гипермаркетам за покупками, а за ужином обсуждать счета и платежки, рано или поздно вы из супругов превратитесь в соседей. Обращайте внимание на мелочи: держитесь за руки в кино, говорите друг другу «я люблю тебя» перед сном, не забывайте закрывать тюбик зубной пасты или не разбрасывайте вещи, если партнера это раздражает, — все это поможет вам лишний раз подчеркнуть, что вы цените и уважаете его. У вас обязательно должны быть общие интересы, будь то спорт, поездки куда-либо, поход в театр, у вас обязательно должно быть своё время, где есть только он и ты♥️ Согласны?

Објава коју дели Ксения Бородина (@borodylia) дана

Njen buran privatni život godinama privlači veliku pažnju ruksih medija, te oni budno prate svaki njen korak.

Kako se dalje navodi, 2015. udala se za Kurbana, sa kojim je iste godine dobila naslednicu, dok Omarov iz prvog braka ima i sina.

Pored toga što radi kao TV voditelj i glumica, Ksenija je i bloger, izdala je knjigu, a bila je i vlasnica kozmetičkog salona.

Na fotografijama se jasno vidi da Ksenija i Soraja nemaju mnogo fizičkih sličnosti.

Total black ?

Објава коју дели Ксения Бородина (@borodylia) дана

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track