ĐORĐE DAVID SE BAHATIO ZA VOLANOM! A onda mu je PALA KLAPNA kad su mu zapretili  ODUZIMANJEM DOZVOLE! Ovo je njegova strana priče
Foto: Printscreen/Prva TV

VOLIO BRZU VOŽNJU

ĐORĐE DAVID SE BAHATIO ZA VOLANOM! A onda mu je PALA KLAPNA kad su mu zapretili ODUZIMANJEM DOZVOLE! Ovo je njegova strana priče

Stars -

Pri dolasku na snimanje šoua "Zvezde Granda", Đorđe David ima problem sa parkingom, a on nam kaže da je to često njegov problem, te da zbog toga kasni na događaje.

"Sa parkingom imaš problem uvek. Regulišem ga tako što sam strpljiv pa kružim oko mesta gde treba da se “desi zločin”. U 90 odsto slučajeva kasnim upravo zbog toga. Inače, vezan sam za auto, svi u ovom poslu smo vezani za auto i mobilni telefon. Robovi smo tim napravama. Svako ko kaže da nikad nije napravio prekršaje laže, naravno da se prave. Svako ko kaže da mu policajac nije progledao kroz prste, takođe laže", kaže Đorđe David i otkriva zbog čega je on pravio saobraćajne prekršaje.

"Najčešće je bilo zbog prekoračenja brzine. Imao sam prošle godine, tada mi je definivitno pala klapna i rešio sam da prekinem da se budališem. Čovek uopšte nije hteo da čuje bilo kakvu priču da žurim negde, što sam više u tu priču ulazio, bio je oštriji. Prekoračenje je bilo blizu oduzimanja dozvole na tri meseca. Onda sam došao na sud i dogovorio se sa njima da mi dozvolu ovaj put neće uzimati, pošto mi je to bio prvi put da napravim tako nešto. Prekoračenje je bilo 33 kilometra, ali je suma bila oko 60.000 dinara. Mi smo inteligente životinje, ali imamo stočni momenat i kada nas nešto udari po džepu, da vidiš kako kapiramo", rekao je David.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Blic/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track