OZBILJNA DEPRESIJA MUČILA JE TAJČI 7 GODINA, USLEDILI SU PROBLEMI U BRAKU: Suprug joj je onda oboleo od RAKA PLUĆA, pa rekao nešto što će vam POCEPATI SRCE!
Foto: Printscreen/Facebook

EMOTIVNA ISPOVEST

OZBILJNA DEPRESIJA MUČILA JE TAJČI 7 GODINA, USLEDILI SU PROBLEMI U BRAKU: Suprug joj je onda oboleo od RAKA PLUĆA, pa rekao nešto što će vam POCEPATI SRCE!

Stars -

Tatjana Matejaš Kameron (Tajči) ispričala je u emotivnoj ispovesti kakve probleme je imala sa mužem Metjuom Kameronom, koji je pre 2 godine preminuo.

"Kad je tata umro imala sam emotivni i mentalni krah. Tada je počela da mi se razvija ozbiljna depresija. Onda sam se lečila šest-sedam godina. Kad sam iscelila dogodila mi se transformacija, vratila sam se sebi, onoj Tajči koju sam toliko mrzela. Moj suprug nije znao da se snađe u tom trenutku", ispričala je ona.

foto: Printskrin/Facebook

Kako je navela, jedno vreme bili su razdvojeni, nisu bili sigurni da li žele da se razvedu, ali su ipak odlučili da svom braku daju još jednu priliku. Dugo su išli kod bračnog terapeuta.

Metju je, nažalost, oboleo od nepušačkog tumora pluća i izgubio borbu sa opakom bolešću, a Tajči kaže da je pre smrti poručio svojoj porodici da moraju da žive dalje i koncentrišu se na ljubav i radost. Ona je priznala da je ponovo uspela da pronađe ljubav, iako nije želela mnogo da detaljiše na tu temu.

"Teško je uopšte zamisliti da ćeš se jednog dana ikad više moći otvoriti... Jednostavno sam rekla: Znam da moj suprug ne bi želeo da zbog ponosa ili nekakvog straha ne otvorim srce ljubavi... Otvorila sam srce nekome i to je deo mog isceljenja", priznala je Tajči u emisiji "Dan De".

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja