DALILA, DEJAN, ANA I DAVID SU BEZ MENE NEBITNI! Aleksandra Subotić iskreno o ulasku u RIJALITI, ali i od čega ŽIVI napolju!
Foto: Dado Đilas

OTVORILA DUŠU

DALILA, DEJAN, ANA I DAVID SU BEZ MENE NEBITNI! Aleksandra Subotić iskreno o ulasku u RIJALITI, ali i od čega ŽIVI napolju!

Stars -

Aleksandra Subotić odlučila je da ne ulazi u rijaliti, a sada je objasnila i zbog čega.

Bivša devojka Davida Dragojevića kaže da joj je sa dečkom u spoljnom svetu odlično, pa da je ponudu da uđe u rijaliti odbila.

foto: Sonja Spasić

"Svesni su oni da su Dalila i Dejan, kao i Ana i David, bez mene potpuno nebitni. Znam da su Ana i David već potpisali ugovor i da će ući u "Zadrugu", ali znam da oni nikome neće biti interesantni. Ta priča je bila zanimljiva zbog naših svađa, prepucavanja, preljube, izdaje, a koliko vidim oni više nikoga ne interesuju. Takođe, sada, pošto su se braća Dragojević izmirila, ni to neće biti zanimljivo za gledanje. Svi će biti super, svi će se slagati, držati skupa, ali koga to uopšte zanima?", rekla je Aleksandra.

Subotićeva je dodala da je jednom nisu ispoštovali, pa ne planira ponovo da uđe u ovakav šou. Ona sada zarađuje preko Instagrama.

"Svesna sam da su mnogi od njih moji fanovi, dok me drugi mrze, ali čak i oni koji su tu isključivo zbog toga da me napljuju, puno mi znače, jer zarađujem od svakog njihovog klika, komentara", kaže Aleksandra Subotić.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja