ONA KAO DA JE DOŠLA IZ DVORCA GROFA DRAKULE! Karleuša mahala rukama, samo što nije poletela: Kad je videla ko joj je pevao SRCE JOJ JE STALO!
Foto: Printscreen, Zvezde Granda

napravila lom

ONA KAO DA JE DOŠLA IZ DVORCA GROFA DRAKULE! Karleuša mahala rukama, samo što nije poletela: Kad je videla ko joj je pevao SRCE JOJ JE STALO!

Stars -

Tanja Čukić privukla je veliku pažnju kada je izvela pesmu Marije Šerifović a onda i Tamare Milutinović u "Zvezdama Granda". Međutim, kada je žiri konačno mogao da je i vidi, a ne samo čuje, čitav prostor progutala je dama. Jelena Karleuša prva je "digla frku" jer joj nije bilo jasno kako jedna devojka od 33 godine koja želi da postane pevačica izgleda "kao da je došla iz dvorca grofa Drakule", te "kao da radi u jaslicama"... nije krila da je ona za nju "nemoguća misija", iako joj je samo ona pored Viki dala "da".

foto: Printscreen Zvezde Granda

Marija Šerifović vrisnula od smeha tada, pa počela da navija za JK da nju "uzme pod svoje", jer svakako voli izazov.

"Preveliki izazov. Ne vidim spregu, za početak se ne bi uopšte bavili pevanjem. Nemoguća misija!" ponavljala je Jelena.

foto: Printscreen Zvezde Granda

Viki je uskočila i objasnila takmičarki da bi bolje bilo da se pozabavi odabirom svojih pesama malo bolje, te uzme nešto što joj više leži. Za kraj, istakla je da je njen glas bio "samo znak podrške", te se priključila navijanju da je Jelena ipak uzme i tako joj postane mentor.

Međutim, JK se nije predavala lako.

"Devojko, ti sa 33 godine... tebi bi već neke stvari trebalo da budu jasne. Mislim... ali, šta ćemo sa izgledom, frizurom, stajlingom, s njenim strahom, ti si bukvalno kao da si sada došla... kao da radiš u jaslicama!" rekla je Jelena, pa nastavila:

"Ja ako te uzmem, ti za početak moraš da me slušaš, u svakom smislu! Moraš da me slušaš i da se ne raspravljaš sa mnom. Šta si u horoskopu?"

"Riba", odgovorila joj je Tanja sramežljivo.

foto: Printscreen, Zvezde Granda

"Jao, katastrofa!" ciknula je JK, koja je ubrzo ušla u raspravu sa Viki o tome da li tržištu treba vlaška zvezda ili ne.

foto: Printscreen Zvezde Granda

Viki je insistirala kad je čula da Tanja zna da peva te pesme, ali Jelena nije htela ni da čuje.

"Tržištu treba vlaška zvezda?! Uz dužno poštovanje, ali 'alo devojko", vikala je pevačica:.

"Zvezde Granda su počele, 'ajmo jedan aplauz", dobacila je Šerifovićeva, koja je scenu sa JK i Tanjom shvatila kao zvanični početak nove sezone ovog takmičenja.

foto: Printscreen Zvezde Granda

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Zvezde Granda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja