BAHATA KARLEUŠA! Diva ima ženu koja joj nosi kese! (FOTO)
Foto: Kurir

Paparaco

BAHATA KARLEUŠA! Diva ima ženu koja joj nosi kese! (FOTO)

Stars -

Retki su ljudi koji mogu da kažu da su negde na ulici sreli Jelenu Karleušu, ne zato što ne izlazi iz kuće, već što ju je teško prepoznati. Bez profesionalne šminke, glamurozne odeće i Fotošopa, pevačica skoro da ne liči na onu osobu koju viđamo na Instagramu ili na televiziji.

Ekipa Kurira srela ju je juče u jednom šoping-molu na Novom Beogradu, gde je bila u kupovini s javnosti nepoznatom ženom. Pevačica je očigledno želela da bude neprepoznatljiva, pa se maksimalno maskirala.

Nosila je velike tamne naočare i kačket, a obukla je široku trenerku, majicu, ispod koje nije nosila brushalter, i bele patike. Sa stajlingom prosečne žene, da ne kažemo domaćice, sigurno ne bi privukla toliko pažnje, ali nas nije mogla da prevari. Mi smo je prepoznali, a i bilo je upadljivo to što je sa sobom vodila ženu koja je nosila kese, dok se u rukama JK našao samo telefon. Takvo ponašanje svojstveno je isključivo razmaženim ljudima, umišljenim zvezdama, pa smo zato krenuli za njima.

foto: Kurir

Došle su do mesta gde se prodaje sladoled, a JK je kupila nekoliko kugli ovog ledenog osveženja, nakon čega se sa svojom pratiljom uputila ka izlazu iz tržnog centra.

S obzirom na to da je leto prošlo, barem kalendarski, Jeleni savetujemo da bude pažljiva sa lizanjem kako ne bi imala problema s grlom. Ipak je ona pevačica i mora da vodi računa o glasnim žicama.

I mi smo bili pažljivi ovog puta da nas Karleuša slučajno ne vidi dok smo je slikali i, na našu sreću, nismo dobili batine, davljenje rukama, pljuvanje i uvrede, kao što je bio slučaj u junu, kada je to uradila našem foto-reporteru.

NIKA GUBI KILOGRAME

JK stavila ćerku na dijetu

foto: Damir Dervišagić

Jelena Karleuša angažovala je nutricionistu, koja će joj sigurno zameriti zbog sladoleda, ali je zato njena mlađa ćerka Nika poslušna. Naime, pevačica je i nju stavila na dijetu koja je prilagođena njenim godinama.

foto: Instagram

"Hvala našoj nutricionistkinji za divne poklone. Ovo je dobila Nika, koja je disciplinovana i idealno gubi kilograme, zdravo i u skladu s godinama! Mama nije dobila ništa, jer nije bila dobra", napisala je Jelena.

foto: Printscreen Zvezde Granda

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track