EVO KAKO IZGLEDA BOJANIĆEVA KUĆA U BAOŠIĆIMA! Folker na renoviranje dao 15.000 €! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Paparaco lov

OTKRIVAMO

EVO KAKO IZGLEDA BOJANIĆEVA KUĆA U BAOŠIĆIMA! Folker na renoviranje dao 15.000 €! (FOTO)

Stars -

Miloš Bojanić još davnih osamdesetih podigao je kuću u Baošićima, kada je, kako kažu, zarađivao vrtoglave sume novca. Već neko vreme, ona "služi" kao mini hotel, a na njeno renoviranje pre nekoliko godina pevač je iskeširao 15.000 evra.

Tada, folker je angažovao majstore s kojima je provodio dane kako bi sve ispalo onako kako je želeo. Na kući su dozidane ploče, zamenjen je pod, sanitarija, zidovi su okrečeni, a u nekim sobama je promenjen i nameštaj.

foto: Printscreen Paparaco lov

"Konačno je sve završeno. Danima se radilo od jutra do mraka jer sam želeo da sve završim do kraja juna. Dovoljno sam novca uložio u sređivanje, glupo je da ističem svotu. Mnogo para sam zaradio svojim pevačkim radom i pun sam kao brod, nema čega da se stidim... (smeh) Bitno je da sam završio renoviranje koje sam dugo planirao", rekao je tada Bojanić.

foto: Printscreen Paparaco lov

Ekipa Paparaco lova letos ga je uhvatila kako uživa u plodovima svog rada i društvu svojih unuki, koje je provozao "barkom sa brzim motorom". Trenutno, Bojanić boravi u "Zadruzi 3" u Šimanovcima, iako bi zasigurno želeo da je ponovo u Baošićima okružen najmilijima.

foto: Printscreen Paparaco lov

Kurir.rs, M.G/Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Paparaco lov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja