SVOJIM LJUBAVNIM ŽIVOTOM UVEK JE INTRIGIRALA JAVNOST, A SADA JE DOBILA DETE: Pre biznismena koga i dalje vešto krije, Sandra Obradović je bila sa OVIM POZNATIM LIČNOSTIMA!
Foto: Marina Lopičić

pevači, fudbaleri, biznismeni...

SVOJIM LJUBAVNIM ŽIVOTOM UVEK JE INTRIGIRALA JAVNOST, A SADA JE DOBILA DETE: Pre biznismena koga i dalje vešto krije, Sandra Obradović je bila sa OVIM POZNATIM LIČNOSTIMA!

Stars -

Sandra Obradović dobila je sina, ali i dalje jevnosti nije poznat identitet oca. Manekenka je imala burnu ljubavnu prošlost, a pre nego što je sreću pronašla pored ovog muškarca, Sandrin ljubavni život godinama unazad bio je tema domaćih medija, budući da je često dovođena u vezu sa poznatim muškarcima, a da je o tome izbegavala da govori javno.

Jedino što je pokazala to je fotografija muškarca koji drži njenog sina u rukama.

foto: Printscreen/Instagram

Sandra je 2010. godine bila u ljubavi sa pevačem "Granda" Slobodanom Vasićem, a nakon nekoliko meseci raskinula je vezu. Kako se pisalo, njemu je to veoma teško palo, pa je na sve načine pokušavao da je ubedi da se pomire, ali mu to nije pošlo za rukom.

Dve godine kasnije Sandra je, kako se pisalo, bila zaljubljena u jednog biznismena koji je u tom trenutku bio pred ženidbom, a 2013. godine viđena je u društvu sestrića Bogoljuba Karića, Aleksandra Saše Nedeljkovića, ali oni nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Godine 2014. manekenka je objavila snimak na kome se vidi da je u kolima sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, te se spekulisalo da je i sa njim imala romansu. Iste godine je, kako se pisalo, privedena zbog vožnje u pijanom stanju pa je provela 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Dovođena je u vezu i sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, što je demantovala.

foto: Dragan Kadić

Sandra Obradović je 2009. godine učestvovala u rijalitiju "Farma" i osvojila treće mesto, a godinu dana kasnije oprobala se kao voditeljka emisije "Ništa za sakriti".

Manekenka je, inače, rođena u Beču, a odrasla je u Požarevcu gde je završila osnovnu i srednju školu. Poslednjih godina se retko pojavljuje u javnosti, a trudnoća ju je ponovo dovela u žižu interesovanja.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, MV, Blic/ Foto:Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja