REPER POKAZAO GDE STANUJE: Ana se hvali figurom, Rasta stanom na Vračaru
Foto: Marina Lopičić, Instagram

PROSTRANA GAJBA

REPER POKAZAO GDE STANUJE: Ana se hvali figurom, Rasta stanom na Vračaru

Stars -

Za sve ima mesta Stefan Đurić objavio slike svoje nekretnine na Vračaru s čije terase pogled pada pravo na Hram Svetog Save

Stefan Đurić Rasta pokazao je svoj stan na Vračaru!

Dok se njegova bivša žena Ana Nikolić hvali vitkom linijom, i time kako je smršala više od dvadeset kilograma, reper se diči životnim prostorom na Vračaru.

Prvo što je otkrio jeste da može da parira svakoj ženi po broju obuće koji poseduje. On je snimio svoje patike, koje inače luftira na terasi, a mi smo izbrojali čak 35 pari.

Reper je pokazao i kuhinju, ali i to da povremeno spremi sebi neko povrće.

Kristalni lusteri

Došli smo i do najslađeg dela - kutka njegove i Anine ćerke Tare. Devojčica ima svoju sobu u kojoj, pored televizora, koji služi za gledanje crtaća, stoje i krevetac, igračke, ali i mali sto i stolice gde ona crta i igra se.

Trpezarija je moderno opremljena i ima predivan pogled na ceo Vračar. Pored stola i stolica, ova prostorija ima i veliki kristalni luster koji sigurno mnogo košta. Dnevna soba je mesto gde Rasta voli da se opušta, pa pored udobnog kauča u sivoj boji i mekanog tepiha ima i veliki televizor. Reper se pohvalio da tu najviše voli da sedi, ali i da radi vežbe. Da bi to dokazao, snimao se dok radi sklekove!

foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram
foto: Instagram

Udobna kada

Uspeli smo da vidimo i mesto gde Rasta održava higijenu. Kupatilom dominira bež boja, a svako bi poželeo udobnu kadu baš poput njegove. Kao šlag na torti, reper se pohvalio i pogledom s terase, koja je okrenuta ka Hramu Svetog Save.

(Kurir.rs / Jelena Stuparušić / Foto:Marina Lopičić, Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track